2777
2789

من خوابشو دیدم دیشب 

بهم ریختم 

وقتی بیدار میشم اینطور وقتا انگار برگشتم ب گذشته و روزای خوب 😓

لطفا لایک نکنید .سپاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشو میبینم اما دیگه همو به عنوان فامیل دوست داریم با نامزدش ام صمیمی ام بماند ک اون هیچ وقت نفهمید عاشقش

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

من حس میکنم دوباره برگشتم ب گذشته.حس بدی دارم ک اون آدم نیست و تموم شده و من خوابشو میبینم گاهی 😢

منم حس میکنم هر چی جون کندم که گذشته تموم بشه دوباره از اول شروع شده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

منم حس میکنم هر چی جون کندم که گذشته تموم بشه دوباره از اول شروع شده

افرین ... کاش اون آدم هام ب ما فکر میکردن 

اینکه اونا مارو فراموش کردن ولی ما خوابشو می‌بینیم عذاب آور تره 

لطفا لایک نکنید .سپاس
افرین ... کاش اون آدم هام ب ما فکر میکردن اینکه اونا مارو فراموش کردن ولی ما خوابشو می‌بینیم عذاب آو ...

من متاسفانه متاهلم وقتی این خواب ها رو میبینم حس میکنم دارم خیانت میکنم خیلی مزخرفه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

لعنت بهشون .من ۸ ساله که گذشته .‌.

مال من ۱۲ سال گذشته 

از حالا عزا گرفتم که عید میشه و مجبورم تو جمع هایی باشم که اونم هست