2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر و کولپوسکوپی

84 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان من بخاطر زخم دهانه رحم و عفونت دکتر برام پاپ نوشته بود الان جواب تست اومده ولی فک کنم اشتباهه چون حتی عفونت و التهاب شدیدم رو هم نشون نداده و نوشته سالم.حالا اگه بخوام دوباره پاپ بدم چقدر باید صبر کنم؟ از طرفی هم نگرانم نکنه مشکلی باشه و تا نوبت بعدی پاپ دیر بشه.نمیدونم با اینکه جواب سالم کاذبه دکتر برام کولپوسکوپی مینویسه یا پاپ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حل نشده هنوز خیلی درد زیر دل دارم.از طرفی زخم مگه به این راحتی تو یه هفته خوب میشه؟ حداقل سه هفته ...

زخم ممکنه خوب نشده باشه ولی عفونت شاید نبوده درد زیر دل شابد بخاطر داروهاته

زخم ممکنه خوب نشده باشه ولی عفونت شاید نبوده درد زیر دل شابد بخاطر داروهاته

نه اونروز که معاینه کرد گفت زخم و عفونت داری برات پاپ مینویسم.همون روز نمونه پاپ رو خود دکتر ازم گرفت.الان بدتر هم شدم که بهتر نشدم.برا همین شک دارم جوابش درست باشه.عفونت به کنار از مشکلات بدتر میترسم