2777
2789
عنوان

کسایی که پیام‌نور درس خوندن

103 بازدید | 6 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

ترم اولیم دیروز انتخاب واحد کردم 

توی گزارش 101 چندتا از درس ها هیچ کلاسی واسشون تعین نشده و فقط ساعت و تاریخ امتحان هست

این یعنی خودخوان هستن؟ اگه هیچ کلاسی ندارن تکلیف اون ۸ نمره پایان ترم چی میشه؟ 

و اینکه کتاب اصلی رو بخرم یا کتابهای راه و طلایی؟ 

خواهشا راهنمایی کنید ممنونم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

پیام نور خودخوانه ولی کلاس هم داره تو سایت ریلاین و اون واسه کلاس های مجازیه 

کلاس های حضوری هم حتما تو گروه دانشگاه عضو باشی برنامه میدن یا اگه ندادن برو از مسئول دانشگاه پرس و جو کن برنامه رشته خودت رو بهت بده 

من کتاب نمی‌گیرم کتاب گرفتن اشتباهه فقط جزوه دانلود میکنم می‌نویسم 

امتحانات هم نود درصد سوالات سال های گذشته هستن اونا رو دانلود کنی بخونی به علاوه کتاب یا جزوه نمره خوبی میگیری 

هشت نمره میان ترم هم بستگی به استادت داره خیلیا با حضور در کلاس اون نمره میدن خیلیا با امتحان خیلیا با تحقیق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نیاز به راهنمایی دارم

اصلا نمیدونم چیکار کنم 

مسئول های دانشگاه هم انقدر بداخلاق بودن که نمیشد یه سوال پرسید

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

پیام نور خودخوانه ولی کلاس هم داره تو سایت ریلاین و اون واسه کلاس های مجازیه کلاس های حضوری هم حتما ...

ممنون عزیزم 

برگه گزارش ۱۰۱ رو دادن و تاریخ کلاس ها مشخصه اما نمیدونم چرا چندتا از درس ها هیچ کلاسی ندارن خودشون گفتن شاید بروز بشه شایدم نه 

اصلا خیلی پشیمونم استرس دارم 

نی نی سایت هم که مطلب ما تازه وارد هارو دیر ارسال میکنه 😢 

ممنون عزیزم برگه گزارش ۱۰۱ رو دادن و تاریخ کلاس ها مشخصه اما نمیدونم چرا چندتا از درس ها هیچ کلاسی ن ...

خواهش 

درسایی که تو برگه ننوشته و کلاس ندارع برو تو سایت ریلاین مشخصات وارد کن اون ها کلاس های مجازی دارن حضوری نیست 

کلا کلاس های پیام نور اختیاریه چه مجازی چه حضوری میتونی شرکت نکنی خودت بخونی پیام نور خودخوانه استاداش جالب تدریس نمیکنن 

خواهش درسایی که تو برگه ننوشته و کلاس ندارع برو تو سایت ریلاین مشخصات وارد کن اون ها کلاس های مجازی ...

ممنونم لطف کردی