2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز داغ فراوون درست کن لپه و برنج اضافه کن.دوس داشتی گوشت چرخ کرده هم بریز.بعدم سبزی دلمه حالا یا تازه یا خشک اضافه کن.من یه قاشقم رب میزنم.بعدم بپیچ.تموم که شد اب بریز روشم یه بشقابی چیزی بزار.بزار بپزه

لپه و برنج و بزار بپزه

پياز سرخ كن گوشت چرخ كرده بزن توش تف بده لپه و برنج و ادويه و رب گوجه و نمك و فلفل و ادويه هم بزن سبزى هام معطر دلمه اى خشك كرده هم بريز توش

بعد مواد رو بريز لاى برگ تو هر كدوم هم ١ الو ترش بزار بپيچ

يه قابلمه بردار اول تهش رو مثل ته ديگ برگ بچين كه اگه سوخت اونا بسوزن

رديفى محكم بچين دلمه هارو توش اخر سر يه بشقاب نشكن بزار روش با يه چيز سنگين رو بشقاب كه تكون نخورن دلمه ها 

اب و ابغوره و سركه و نمك و يكم شيره انگور روقاطى كن بريز رو دلمه ها زياد نباشه قد ٢ تا ليوان كافيه

زيرشو روشن كن تا بپزه 

٣ ساعته هم امادس

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞
پیاز داغ فراوون درست کن لپه و برنج اضافه کن.دوس داشتی گوشت چرخ کرده هم بریز.بعدم سبزی دلمه حالا یا ت ...

اینجوری ک برا حرفه ایا توضیح دادی من کلا اووتم واو ب واو باید برام توضیح داد تا بفهمم..خنگالم ی کم  

عزیزم من اونجور ک ذآئقه خودمه درست میکتم شاید شما خوشت نیاد ولی میگم پیازو سرخ کن گوشت چرخ کرده بریز توش ی قاشق رب بزن و نمک و ادویه بعد اب بریز روش بزار بپزه خوب ک ابش کم شد بزارش کنار لپه رو بزار نیم پز شه  برنجتو ابکش کن یا سبزی دلمه بریز توش یا شوید البته من با شوید بیشتر دوس دارم بعد لپه رو داخلش کن با برنج بزار کنار دوتا بدگ مو بردار ی قاشق از برنجت بریز توش ی قاشق از مایع گوشتت بپیچ بزار تو قابلمه راستی من گوجه سبز هم میزارم الای مواد دلمم فوق العاده میشه و طعم ملسی میگیره باید چند تا برگ هم بزاری ته قابلمه تا دل مت برگهاش نسوزه بعد ک همروlپیچیدی بزارش رو گاز زیرشو کم کن ی قاشق رب حل کن تو ی لیوتن اب بریز روش درشو بزار تا بپزه نوش جان😍😍🤗دهنم اب افتاد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ممنون عزیزم عالی بود اسکرین گرفتم فقط بی زحمت میشه مقدار مواد اولیشم بگین تقریبی؟

من خودم چشمى ميريزم 

مثلا ١ استكان برنج 

١ استكان لپه 

گوشت هم چشمى ميريزم

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞

من برنج و عدسم رو جدا جدا میپزم البته برنج و نیم پز میکنم میذارم تو آبکش سرد بشه

بعد گوشت چرخی و پیاز ورب و زرشک و کشمش و چندتا دونه لیمو عمانی پوست کنده و سبزی قرمه رو(من سبزی  قرمه میریزم)

با هم سرخ میکنم و بابرنج و عدس میریزم تو سینی مخلوط میکنم

بعد لای برگ میپیچم برگم رو هم آبپز نمیکنم از قبل

کف دیگمو برگ میچینم و دلمه هارو میچینم توش و یه لیوان آب میریزم و میذارم با شعله ملایم بپزه

در آخر هم روغن رو داغ میکنم حسابی میریزم روش😋😋

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔