2777
2789

پولی که من میخواستم 5تومن بوداما الان 50تومن داره میده منم احترام گذاشتم زیرپام گفتم دستت دردنکنه برادخترت نداری برا غریبه هاداری😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کی خواستی؟ اون کی قرض داده به اوشون؟ 

در یک بازه زمانی بوده؟ 

خب اگر بوده ، حق داری ناراحت باشی ، اما بی احترامی ، نه ! 

پولِ خودشه صاحب اختیاره به کی بده به کی نده !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

شما کی خواستی؟ اون کی قرض داده به اوشون؟ در یک بازه زمانی بوده؟ خب اگر بوده ، حق داری ناراحت باشی ، ...

پارسال 5میلیون خواستم ندادن ایشونم الان میخواد نشستن گفتن توکی خواستی ماندادیم یه تیکه طلاموفروختم به خاطر5میلیون

شما متاهلی یا مجرد؟

شده قبلاً پولی گرفته باشی و پس ندی؟ یا خیلی دیر بدی؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
پارسال 5میلیون خواستم ندادن ایشونم الان میخواد نشستن گفتن توکی خواستی ماندادیم یه تیکه طلاموفروختم ب ...

تو طلاتو فروختی بخاطر زندگی خودت ، پدر و مادر وظیفه ای نداشتن کمکت بدن!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

توکل عمرم یه بارقرض خواستم 😢

من حالت رو میفهمم

آدم از پدرش انتطار کمک نداشته باشه، از کی داشته باشه؟؟؟

درسته مال خودشه، اختیارشو داره، ولی بازم آدم ته دلش دوست داره بدونه که روزای سخت یه نفر ازش حمایت می‌کنه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مامانم فوت کرده زن بابادارم یه بار 7ساله پیش خواستم بازم زنش نذاشت

عزیزم.خدا رحمت کنه مامانتو.شاید بابات بنده خدااون موقع نداشته شما پول خاستی.بازم شاید بابات حرف خانمشو خیلی گوش میده .خانمش رابطش با تو چ جوریاس؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
عزیزم.خدا رحمت کنه مامانتو.شاید بابات بنده خدااون موقع نداشته شما پول خاستی.بازم شاید بابات حرف خانم ...

ممنون❤️

گلم کل کارتاش دسته منه خریداشونوانجام میدم کارای بانکی اداری‌ بامنه میدونستم داره به قول دوستمون دلم میخواست یه بارپدرم پشتم باشه😔

من حالت رو میفهممآدم از پدرش انتطار کمک نداشته باشه، از کی داشته باشه؟؟؟درسته مال خودشه، اختیارشو دا ...

دقیقا همین حالودارم

تنهاکسی که درکم کرد شمابودین ممنون ❤️🫂🫂🫂