2777
2789
عنوان

دخترم غذا نمیخوره وزن نمیگیره

1925 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کمکم کنین دخترم دوسالشه غذا نمیخوره وزن نمی گیره از شیر هم گرفتمش ولی اصلا هیچی نمیخوره وزنش نه ونیم کیلو الان هم چند روزه هیچی نخورده شاید یک کفگیر غذا توی این چند روزه خانمهایی که تجربه اینچنینی دارن بیان کمکم کنن که دارم از غصه میمیرم

دختر منم همینه هیچی نمیخوره دو سال و دو ماهشه ۹۸۰۰ وزنشه😔 دکترش انواع اشتهااور داده ولی این اصلا شربتشو نمیخوره ک ب اشتها بیفته

منم خیلی غصه میخوردم ولی دیگه بیخیال شدم همین ک سالمه خداروشکر ایشاله غذاخوردنش بهتر میشه

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دو سال و نیمه است .همین جور بود بردمش مشاور .خیلی کمک کرد.میگفت غذا خوردن وظیفه است اما شما با اضرار بچه رو زده میکنید.میگفت حقانتخاب رو ازشون میگیرید شاید اون موقع که تو ا صرار داری برنج بخوره اون دلش مربا با نون میخاد .میگفت با نخوردن میخان بگن رییس خونه منم .گفت غذاش رو بذارید جلوش حتی بهش نگاه نگنید خودتون شروع به خوردن کنید .وقتی ببینه میاد جلو.برای من جواب داده

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
وزنش کم شد اشتباه تایپی

عزیزم پسر منم یکسالو نیم هست و هشت کیلو هر دکتری بگید بردم و هر شربتی فکر کنید دادم،نه غذا میخوره نه وزن میگیره منم همچنان در حال حرص خوردن و دادو فریادم

دختر منم یک سال ویازده ماهش عفونت ادرار داشت یه بار آزمایش دادم دکتر گفت به خاطر همین اشتهاست شاید عفونت داره آزمایش دادین 

ولی به نظرم خیلی حساس نباشين اگه اخلاقش همینه زورش نکنید چون بدتر میشه بعضی بچه ها مردشون گنجایش غذای زیاد و نداره 

عزیزم پسر منم یکسالو نیم هست و هشت کیلو هر دکتری بگید بردم و هر شربتی فکر کنید دادم،نه غذا میخوره نه ...

یه همدرد مثل خودم پیدا کردم بالاخره، دختر منم 18 ماهه ست و 8 کیلو... دیگه واقعا دارم کم میارم از دست حرفای مردم  

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
دختر منم همینه هیچی نمیخوره دو سال و دو ماهشه ۹۸۰۰ وزنشه😔 دکترش انواع اشتهااور داده ولی این اصلا شر ...

دختر منم ۲سال و ۶ماهشه ۱۰کیلو ۶۰۰ وزنشه من که خیلی ناراحتم قد دخترتون چقدره؟؟