سلام دوستان کمکم کنین دخترم دوسالشه غذا نمیخوره وزن نمی گیره از شیر هم گرفتمش ولی اصلا هیچی نمیخوره وزنش نه ونیم کیلو الان هم چند روزه هیچی نخورده شاید یک کفگیر غذا توی این چند روزه خانمهایی که تجربه اینچنینی دارن بیان کمکم کنن که دارم از غصه میمیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر منم دو سال و نیمه است .همین جور بود بردمش مشاور .خیلی کمک کرد.میگفت غذا خوردن وظیفه است اما شما با اضرار بچه رو زده میکنید.میگفت حقانتخاب رو ازشون میگیرید شاید اون موقع که تو ا صرار داری برنج بخوره اون دلش مربا با نون میخاد .میگفت با نخوردن میخان بگن رییس خونه منم .گفت غذاش رو بذارید جلوش حتی بهش نگاه نگنید خودتون شروع به خوردن کنید .وقتی ببینه میاد جلو.برای من جواب داده
تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
عزیزم پسر منم یکسالو نیم هست و هشت کیلو هر دکتری بگید بردم و هر شربتی فکر کنید دادم،نه غذا میخوره نه وزن میگیره منم همچنان در حال حرص خوردن و دادو فریادم