2777
2789

سلام.

دو شب قبل همسرم من و بچه هامو گزاشت و رفت. شب هم نیومد خونه. گفت دیگ نمیاد و بهش زنگ نزنیم‌. دخترم تب داشت. ما تنها موندیم

دعوا بین من و ایشون نبود، بخاطر دخترم بود.

صبح بعدش فقط اومد لباس عوض کرد و رفت سر کار. 

دیشب هم اومد خونه. رو مبل خوابش برد، من و بچه ها هم باهم‌خوابیدیم.

مادرهمسرم میگ باهاش حرف نزدی

بهش گفتم نه

اصرار داره توباهاش حرف بزن اگ اون چیزی نمیگه

بنظرتون همسرم بابت کارش نباید بباد عذرخواهی کنه واقعا؟! 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا میره که شب نمیاد

نپرسیدم نمیدونم

خودم احتمال میدم سرکارش خوابیده

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

چرا شوهراتون اینجورین

تقصیر مادراشونه

نازشونو کشیدن، پر و بال زیادی دادن

حتما بپرس خیلی مهمه

از چه لحاظ

مهم نیست برام

واقعا مهم نیست.... نمیخوای بدونی چرا خونه نمیاد

چون بحث و دعوا شد

اونم عصبی شد رفت