2777
2789

دوران نقاهت عمل بینی چقده بچه ها؟اونایی که تجربه داشتید بگید لطفا 

دوستم میخواد دو ماه قبل عروسیش عمل کنه میگه نکنه ورم اینا داشته باشم و زشت بیوفتم تو عکسا 

تا دو ماه ورم و اینا اوکی میشه؟

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

هوم اره دو ماه خوبه بازولی خب برا من شیش ماه بعد کاملا بی ورم شد

گوشتی بودید یا استخونی؟

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من با ورم هم قشنگتر از قبل بود 

و دو ماهذبعد عملم قشنگترین حالت بینیم بود

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

برا من با ورم هم قشنگتر از قبل بود و دو ماهذبعد عملم قشنگترین حالت بینیم بود

عه خب خداروشکر 

گوشتی بود بینی تون یا استخونی؟

چسب چه مدت زدید ؟

من فردای عمل خودم رانندگی میکردم نمیخوان استخون پاتو عمل کنن که دختر نهایت بعد یه هفته ورمش کمتر میش ...

عه خب خداروشکرررر

اخه میگن فرم نهایی تا یک سال در میاد و اولش پره ورمه بینی🥺

گوشتی و استخونی فرقی نداره، فرایند ترمیم برای همه یه جوره حالا چند روز کمتر و بیشتره! دوماه خوبه برای بهبودی نسبی ولی در کل یه سال طول میکشه بینی بدون ورم با فرم ثابت بشه

عه خب خداروشکرررراخه میگن فرم نهایی تا یک سال در میاد و اولش پره ورمه بینی🥺

واسه من بعد یه ماه عالی شد 

همونم موند والا 

ببین دکتر بهم قرص نیتروژل داد که قرص زیر زبانیه با سوزن سوراخ میکردم میریختم رو ببینیم ماساژ میدادم هربار دوتاقرص میریختم مایع داخل قرص رو بعد دوهفته هیچ ورمی نموند

سینم هم پروتز کردم نوک سینم به اندازه ای ورم داشت که کبود شده بود از همون زدم سه روزه ورمش رفت

متاهل🤍💍

گوشتی و استخونی فرقی نداره، فرایند ترمیم برای همه یه جوره حالا چند روز کمتر و بیشتره! دوماه خوبه برا ...

درستهههه

عه خب خداروشکر گوشتی بود بینی تون یا استخونی؟چسب چه مدت زدید ؟

چسب تا  تقریبا 3 ماه زدم .  استخونی بود با سر غضروفی  هکس دو ماهگیم دارم دوست داری ببینی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

واسه من بعد یه ماه عالی شد همونم موند والا

گوشتی بود یا استخونی؟