2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶ تومن پدرم دهد ولی گفت هرچی واجبه بخر نمیخایم بریم جنگ😂😂حالا شماهم نمیخاد مثلا خونگی برداری اگ واجب نیس بزار ماه بعد

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

فعلا مجلسی بخر بقیه ماه بعد

خونگی صفر هر سال اینطور خرید میکنم برا هر کدوم ۲تا خونگی یه اسپرت برا پارک و.... یه مجلسی برا مهمانی ها امسال داغون وضعیت مالی 

خودمم هیچ خرید نکردم دوتا مانتو دارم نپوشیدم باید اونا را بپوشم

خونگی الان خیلی گرون باشه ست ۵۰۰-۶۰۰ هست تازه خیلی گرونشو گفتم وگرنه با ۳۵۰ ت هم میشه خرید 

مجلسی خیلییییی هزینه کنی یک تومن نفری تا اینجا شد چهار تومن 

کفش هم نفری ۵۰۰ یا ۶۰۰ 

میشه پنج تومن خرجشون

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من ۶ تومن پدرم دهد ولی گفت هرچی واجبه بخر نمیخایم بریم جنگ😂😂حالا شماهم نمیخاد مثلا خونگی برداری اگ ...

خونگی صفر مهمون بیاد عابروم می‌ره😪از بس با زانو دنبال هم میکنن زانو هاشون داره درمیاد شلوار زانو پاره🤭😂

خونگی صفر مهمون بیاد عابروم می‌ره😪از بس با زانو دنبال هم میکنن زانو هاشون داره درمیاد شلوار زانو پا ...

باسلام قیمت لباس هاشون خوبه ست سه تیکه رو ۱۳۰۰ اینا میداد خوب تودوتا بخری میشه ۲۶۰۰،۲۷۰۰

با بقیشم لباس خونگی بگیر