2777
2789
عنوان

امروز خونمون مهمونیه

296 بازدید | 8 پست

خیلی خوشحالم از یه طرف از یه طرف ذوق دارم 

پاگشا خواهر کوچیکه است ته تغاری خونمون

از یه طرف دلم اکلیل میشه که خواهرم عروس شد😍

از یه طرف جای مادرم خیلی خالیه😭

کاش بود و عروسی عزیز دردونه اش رو میدید 

یه فاتحه مهمون مادرم و همه مادران آسمانی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

☹️☹️😰😰😰😰

یه فاتحه خوشحالش میکنه

اگه اعتقاد ندارید هم دعا کنید براش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش شاد

ممنونم 

روح همه رفتگان شاد

خودت متاهلی؟

بله عزیزم من ۴۶ سالمه

ایشالا ک خوشبختی خاهرتو ببینی و خوش باشی قطعن مادرتونم خوشحاله و از شما راضیه ک حامی خونواده هستین

قربونت برم گلم