2777
2789

تهران، قم، کاشان، اردستان، نائین، یزد، شهربابک، سیرجان، حاجی آباد، بندرعباس، بندر پل، جزیره قشم (در حدود ۱,۴۰۰ کیلومتر)تهران، قم، کاشان، اصفهان، شیراز، جهرم، بندر پل، جزیره قشم (حدود ۱,۴۳۰ کیلومتر)

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

من ک رفتم تجربه خوبی نبود خوشم نیومد

چیزی نداره جنسم از تهران گرونتره

ترافیکم بیداد میکنه

امکاناتشم در حد یه جزیره کوچیکه دیگه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از تهران نرفتم

اما ما امسال رفتیم خیلی خوب بود پیشنهاد میکنمم حتمااا بری

البته ما کیش، هرمز، بندرعباس، قشم رفتیم

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

از تهران بیاین یا اصفهان یا شیرازیکی دوروز بمونید بعد برید ....

قشم هم حتما حتما برید بگردید ، خودقشم تنها نمونید، بندرعباس، هرمزگان و جاهای تفریحیش را همشو برید بخصوص جنگل حرا و هرمز وشب های دافاری

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پس پسره

جنسیت هم زدن مرد

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

جنسیت هم زدن مرد

خیر. دقیقا سه ساعت پبش که اومدم نوشتم پس پسره، بیوش روباز کردم دیدم زن بود جنسیت،

و البته اون موقع که درخواست داده بود هم زن بود جنسیتش

تازه عوص کرده،و سنشم اضافه کرده

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

خیر. دقیقا سه ساعت پبش که اومدم نوشتم پس پسره، بیوش روباز کردم دیدم زن بود جنسیت،و البته اون موقع که ...

عکس پروفایلشون اون موقع زن بود یا مرد؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

زن!

ممنونم.

💙💙💙