2777
2789

زن داداشم(عقدی) خیلی کلاس میزاره انگار همش خونه باباش براش انجام دادن ک عقده هاشو اینجا خالی میکنه خیلی کلاس میزاره بابت خانوادش انگار ندیدیم دیگه رو مخمه نمیدونم چجوری برخورد کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهترین راه برخورد با آدمایی که زیادی کلاس میذارن اینه که خونسرد باشی و تو بازی‌شون نیفتی. چند تا راه میشه امتحان کرد:

1. بی‌تفاوت بودن – وقتی شروع می‌کنه از خانوادش تعریف کردن یا فخر فروختن، یه واکنش ساده مثل "آها، خوبه" یا "اوهوم" کافیه. اگه ببینه کسی اهمیت نمی‌ده، کم‌کم بی‌خیال می‌شه.

2. شوخی کردن – مثلا با یه لبخند بگی: "ما که به گرد پای شما هم نمی‌رسیم!" اینطوری هم مشخصه که متوجه شدی، هم خیلی جدی گرفته نمی‌شه.

3. عوض کردن بحث – هر وقت شروع کرد به کلاس گذاشتن، بحث رو ببر سمت یه موضوع دیگه. مثلا بپرسی: "راستی، فلان چیز رو دیدی؟" یا یه سوال نامرتبط بپرسی که مسیر حرف عوض شه.

4. کمتر درگیر شدن – اگه خیلی روی اعصابه، سعی کن تا جایی که ممکنه کمتر باهاش حرف بزنی یا وقتت رو باهاش بگذرونی. وقتی ببینه بی‌محلی می‌کنی، شاید کم‌کم رفتارش تغییر کنه.

5. حد و مرز گذاشتن – اگه واقعا اذیت می‌کنه، یه بار خیلی آروم و محترمانه بگو: "می‌دونی، بعضی وقتا حس می‌کنم زیادی از یه موضوع حرف می‌زنی، بیا یه بحث دیگه کنیم." اینطوری بدون بحث و دعوا می‌فهمه که علاقه‌ای به این مدل حرفا نداری.

در کل، اگه کسی دنبال فخر فروشی و جلب توجه باشه، بهترین راه اینه که توجه‌ای که می‌خواد رو ازش بگیری، چون وقتی ببینه تأثیری نداره، کم‌

کم بی‌خیال می‌شه.

مثلا چیکار میکنه

وضع خوبی ندارن با اینکه میدونه وضع ما خیلیییی ازشون بهتره میگه بابام فلان کارو برام میکنه یا... 

خودش عکس جا میوه ای کریستالی نشونمون داد گف ۲۰ملیونه داداشم شوخی کرد گف همش از اینا بخر گف تو ویلا برا من بخر لعنت بهم اگه از اینا نخرم دعوا داشت

یا یخچالی ک خریده ۵۰تمن ب ما میگفت ۹۰ملیون منت سرمون میزاشت 

میگف یاد بگیرین از فلانی ک برا پسرش ظرف ظروف خریده برا منم بخرین😐