2777
2789
عنوان

دعوتیای عروسی

604 بازدید | 32 پست

من الان عقدم خرج همه چی باشوهرمه چون پدرشوهرم حقوقش بهاطر اینکه ضامن شده بستس وکلا نداره که بده میخوایم یه عروسی دحد 500نفربگیریم عرفش چجوریه ماچند نفرباید دعوت کنیم اخه شوهرم میگه پسربیشتر دختر باید دعوت کنه بعد من بخوام 150نفردعوت کنم داییامو عمه خاله و عمو کلا 40نفرمیشن بچه هاشون مجردن فامیلای درجه بعدی میشن عمو و خاله و عمه دایی مادر و پدرم که همشون پیرن و خییییلی بچه و نوه دارن اگه بخوام همه بچه های خاله و عمو های مامانمو دعوت کنم با فامیلابابام(اونا کمتر فامیلا مادرمن)میشه 400نفر نمیشه یکیو دعوت کنی یکیو نکنی چیکار کنم به نظرتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درجه یک ها رو خاله .عمه .دایی .عمو رو خانوادگی با بچه هاشون و نوه هاشون دعوت کردم 

بعد فامیل های دورو فقط بزرگ ترهاشون و گفتم 

دوست ها هم اونایی که صمیمی بودیم 

به نظر من باید نصف نصف باشه ینی نصف فامیلای اون و نصف فامیلای شما. به نظرم چون فامیلای درجه یک  شما کم هستن به اونم بگو کم کنه با 300 نفر تمومش کنین به جاش کیفیت و ببرین بالا

خب کیارو دعوت کنم نمیشه یه پسرعموهاشو بگم یکیو نگم

خب پسر عمو مامانت واقعا میخواد بیاد تو مراسمت چکار ؟! از هر خانواده ای دختر و پسر بزرگو دعوت کن....از خانواده دختر کسی انتظار نداره...چون مراسمو داماد میگیره