2777
2789
عنوان

دعوای امشب رو چجوری جمع کنم 😭😭

264 بازدید | 12 پست

خواهرزاده ام هر روز ساعت ۸ میره اتاق چون شرایط خونه خیلی بده امشب تا ۱۱ اینا باهم حرف زدیم و من یذره سعی کردم حال روحیش بهتر بشه اصلا ساعت رو ندیدم یهو دیدم داداشم کلید انداخت اومد تو خونه .... عصبانی بود بدجورم بهم ریخته بود چشماش قرمز بوی به شدت مزخرفی هم می داد انگار مواد زده بود عصبی بود منم ترسیدم حقیقتا اومدم سمتش بگم که بابا اومده خونه بعد چند روز خوابیده اروم باشه مثل هر شب دعوا راه نندازه اینم عصبی شد یهو هرچی از دهنش دراومد بهم گفت جلو بچه منم عصبی شدم جوابش رو نه اونقدر تند ولی خب روراست باشم بد دادم اینم اومد منو بزنه خواهرزاده ام از ترس جیغ زد بابام بیدار شد اونم به شدت ادم پرخاشگریه خواهرزاده ام رو دستش رو محکم بدجور کشید بردش تو اتاق درو روش بست قفل کرد هرچی بهش گفتم بابا درو قفل نکن گوش نکرد یکی هم زد تو گوش داداشم به منم گفت ببینم درو براش باز کردی یکاری میکنم پشیمون بشی از زندگی منم که دیگه مثل همیشه میترسم از این روانیا... به نظرتون دعوا رو چجوری جمعش کنم بابام الان داره سیگار میکشه و هی تو خونه راه میره نمیتونه بخوابه همشم غر میزنه از اونور تو اتاق صدای گریه خواهرزاده ام رو میشنوم 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

امیدوارم خداوبه خونتون و زندگیتون ارامش بده

متاسفانه نمیده من از بچگیم یادمه گیر ی بابای پرخاشگر بودم که همه رو بدبخت کرد تهش 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه نمیده من از بچگیم یادمه گیر ی بابای پرخاشگر بودم که همه رو بدبخت کرد تهش

خیلی ناراحت شدم عزیزم امیدوارم یه همسر خوب قسمتت بشه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
چون بچه دیر رفته بخوابه داداشت عصبی شد؟

خیر .. داداشم کلا روی مواد و مشروب بود از همون اول وارد خونه شد عصبی بود منم اومدم قبل از این که بابام بیدار شه عصبی بشه بهش بگه بابام خونه اومده چون معمولا نیست تو خونه اینم رو مواد ومشروب و مستیش نمیفهمه رسما شروع کرد فحاشی و چرت و پرت گفتن که دیگه منم عصبی شدم جواب دادم 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

تروخدا بچه رو از اون تو دربیارالهی خدایا بچه گناه داره

کجا ببرم؟ هیچ جایی نداره دیگه.. مامانش که از این متنفره نمیخوانش باباش هم نمیخواد جفتشونم ازدواج کردن و وضعشون هم خوبه ولی کلا بچه رو نمیخوان هیچکس به جز من قبولش نمیکرد که منم شرایط خونه زندگیمون اینجوریه 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

کجا ببرم؟ هیچ جایی نداره دیگه.. مامانش که از این متنفره نمیخوانش باباش هم نمیخواد جفتشونم ازدواج کرد ...

الهی به حق امام زمان خدا ی جوری تو و اون دختر رو نجات بده از اونجا برین

چقدر اون دختر با این سن حساس براش سخته

خیلی سخته حتی مادر آدم، آدم رو نخاد

الهی به حق امام زمان خدا ی جوری تو و اون دختر رو نجات بده از اونجا برینچقدر اون دختر با این سن حساس ...

چی بگم خانم من خودم تنها فرد مذهبی خانواده بودم ولی با این شرایط که حتی نگاهی از خدا نمیبینم دیگه به زندگی واقعا کم کم دارم خودمم میشم یکی مثل خانواده 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱