2777
2789

دختره خیلی قشنگ و با کلاسه و اصلا بهش نمیاد دوتا بچه هم داشته باشه برادرم میگه شاید گرفتمش و بعدش میگه شوخی کردم خورم یه دختر در نظر دارم براش بهش گفتم کات کن با این تا برات برای اون دختر پا پیش بزارم .ولی هی میگه باشه بعد باز پشیمون میشه خیلی رفتار رو مخم هست .

او دختر خانم مطلقه  هم خیلی با شخصیت هست و اینکه من میدونم برادرم قصدش با اون دختر ازدواج نیست و اینکه میدونم اون دختر یک بار شکست بدی تو زندگیش خورده بخاطر همین نمیخوام وابسته داداشم بشه .

بچه ها بیشتر پسرا برای خوش گذرونی این جور دختر ها رو میخوان(که آسیب پذیر تر هستن و فکر میکنن دیگه شکست و جدایی براشون معنای نداره) ولی برای ازدواج نه یه دختر آفتاب مهتاب ندیده میخوان

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهشا فعلا به فکر زن دادنش نباشین یه دختر دیگه رو هم بدبخت کنین

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

افرین

والا همینجا پر از این جور موارد که پسره با یکی دیگه بوده رفتن براش زن گرفتن هنو پی قبلیه اس و زندگی یه دختر دیکه رو نابود کرده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

از،چه نظر

از نظر اینکه تکلیفش با خودش مشخص نیست

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

از،چه نظر

از چه نظر؟ 

داداشت هنو بالغ نشده 

خودت حاظری با یه پسر مثل داداشت ازدواج کنی؟

بدونی خانواده طرف به خاژر اینکه یه وقت پسرشون نره دختره مطلقه بگیره اومدن خاستکاری تو جواب مثبت میدی؟

مطمین باش داداشت همون زن مطلقه رو میگیره 

دیدم که میگما.. طرف با سه تا بچه رفت گرفت

اتفاقا این زن ها انقدر مرد رو خوب جذب میکنن 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞