2777
2789

هر اتفاقیزکه به نظرتون عجیب بود 

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور

خواهرم قبلا طلاق گرفته بود موقع ازدواج مجددش گفت من بچمو نمیخوام و شوهرم مخالفشه و این اضافیه و از این جور داستانا بچه با خانواده ما بزرگ می شد تا این که مادرم امسال فوت شد برادر و پدرمم هیچ نقشی ندارن فقط منم. البته من از این مسئله ناراحت نیستم ولی خب این حجم از بی اهمیتی مادر به فرزند خونمو به جوش میاره 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

خواهرم قبلا طلاق گرفته بود موقع ازدواج مجددش گفت من بچمو نمیخوام و شوهرم مخالفشه و این اضافیه و از ا ...

شیر مادر حلالت بچه ی خواهرم مثل بچه ی خود ادم میمونه هم خون خودته 

خداسر شاهده من از خدام بود بچه خواهر داشته باشم عمرم رو پاش بزارم

شیر مادر حلالت بچه ی خواهرم مثل بچه ی خود ادم میمونه هم خون خودته خداسر شاهده من از خدام بود بچه خوا ...

اره واقعا الان حاضرم هرکاری بکنم که شاد باشه منظورم این نبود که از این قضیه ناراضیم از این بدم میاد که خواهرم برای بچه ی خودش کلماتی به کار برد و اون رو جوری اضافی میدونه که نامادری این کار رو نمیکنه

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

اره واقعا الان حاضرم هرکاری بکنم که شاد باشه منظورم این نبود که از این قضیه ناراضیم از این بدم میاد ...

واقعیت سرنوشت بچه های طلاق همینه 

انگار بار اضافی رو دوش هستن که نبودش بهتر بودنشون هست