2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید بستگی داره علت نداشتن چی باشه، مثلا خب تجربه ای مثل تجاوز که شخص نقشی در اون نداشته، قابل درک و قابل پذیرشه.

ولی خب فکر می‌کنم برای اکثریت اصلا خوشایند نیست چون دوست ندارن همسرشون روابط جنسی قبل از این ازدواج با شخص دیگه ای داشته باشه..

ببینید بستگی داره علت نداشتن چی باشه، مثلا خب تجربه ای مثل تجاوز که شخص نقشی در اون نداشته، قابل درک ...

خب کسیکه قبلا پلن ازدواج داشته با یکی ولی به هر دلیلی نشده چی؟ تکلیف اون چیه؟ ( منظورم اینه فقط با یه نفر بوده)

خب اخه خیلی ضایه س که پرده ای نیستپسره هرچقدرم بی تجربه باشه میفهمهدر ابتدا گفته شه میپذیرن؟

گفتم که     الان اونایی که بکارت ندارن مدام میگن توهینه ب شان خانم و ....   شما هم میتونی اینطوری بگی      بگی مثلا توهینه ب من اگر بخوام گواهی بگیرم   اما مستقیم نگو   خودشون اینطوری بگی می‌فهمن   اگر خواستن خواستن نخواستن هم که هیچ     ما برای برادرشوهرم رفتیم خواستگاری دختره گفته بود توهبن می‌کنید ب من اگر بگید برگه بکارت ؛ بعدش فهمیدیم بکارت نداشته      دیگه اینام بیخیال شدن بهم زدن چون براشون مهم بود

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏