2777
2789

چند نفر از اشنا و غریبه  و دوست و دشمن چند سال پیش به طرز وحشتناکی زندگیمو خراب کردن

غرورم شکست عشق و احساسم‌ مرد دلم‌سوخت

اون روزا سخت بود اما فراموش کردم

تغییر کردم زندگی بهتری ساختم راه جدیدی میرم

دیگه ب اون روزها فکر نمیکنم

اما تک به تکشون یه جورهایی ضربه خوردن

من خیلی حفظ ظاهر کردم

اما ته دلم آتش بود میخاستم انتقام بگیرم اما فکر پیشرفت نذاشت

اما خدا خوب بلده خدایی کنه

من که خودمو جمع کردم انتقام نگرفتم نفرین نکردم اما گفتم خدایا اون اشک ها و مشت مشت قرص اعصاب یادت بمونه

تک تک زجر کشیدن

یکی انگار من تو حسرت موند

یکی غرورش شکست

یکی با بچش تاوان داد

یکی شبیه بلایی که مسبب شده بود سرم بیاد سرش اومد

اما یکی دیگه بود با اینکه ضربه زده بود ادا دوست ها در میاورد همچنان چسبیده به من

شنیدم با چند نفر درد و دل کرده به مشکلات من دچار هست به بلاهایی که سر من نازل کردن

اما چند شب هست لایک هاش رو زیر تمام پست های دپ میبینم

شنیدم حتی فلان ساعت فلان روز زار زده مثل شرایط من

خوشحال نمیشم ولی ته ته دلم خنک میشه 

اسفند ماهی هستم با افتخار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست رو درک میکنم دوست من

من روزهای سخت و پر استرسی رو میگذرونم دنبال انتقام نیستم فقط از خدا می‌خوام این بحران تمام بشه و به آرامش برسم برامم مهم نیست به اونها چی میگذره و چه اتفاقی در آینده براشون میفته فقط خدا کمک کنه و این روزها و این داستان تموم بشه البته خیلی دل شکسته هشتم و یه وقتایی نفرینشون می کنم و میگم خدایا خودت جوابشون رو بده و حال عجیبی دارم 

میفهمم عزیزم، آفرین که نفرین نکردی، چون تو یه دختر قدرتمندی.... امیدوارم با پیشرفت لحظه به لحظه ت، با زندگی تحسین آمیزت، به دشمنات ضربه بزنی

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

اون زخم فراموش نمیشه اما یه احساس ریز لذت میده به آدما

دقیقا همینطوره منم برام شبیه به این پیش اومده

طرف منو قشنگ زیر پاش  له کرد به ناحق الان از دیدن حال بدش خوشحال میشم در صورتی که قبلا اگه سرما میخورد قلبم تند تند میزد  یاده اون روزا میافتم میگم دنیا رو ببین یه روزی این ادم سردردش برام مهم بود و منم درد میکشیدم الان بمیره خوشحال میشم 

حست رو درک میکنم دوست منمن روزهای سخت و پر استرسی رو میگذرونم دنبال انتقام نیستم فقط از خدا می‌خوام ...

مطمعن باش میگذره تا حالا از شدت استرس تمام جونت لرزیده از شدت غم‌ فکت خورده بهم‌ واسه من شد

اما ببین الان خوبم‌در بهترین حال

میفهمم عزیزم، آفرین که نفرین نکردی، چون تو یه دختر قدرتمندی.... امیدوارم با پیشرفت لحظه به لحظه ت، ب ...

اگه سختی نکشیده بودم قدرتمند نبودم من به همه جا چنگ زدم نشد اما الان فهمیدم اینقدرام ترسناک نبود

مطمعن باش میگذره تا حالا از شدت استرس تمام جونت لرزیده از شدت غم‌ فکت خورده بهم‌ واسه من شداما ببین ...

خداروشکر که الان حال دلت خوبه دوست من

امیدوارم واقعا شرایط این روزهای منو هیچکس تجربه نکنه واقعا تحت فشارم هر بار موبایلم زنگ میزنم تمام بدنم درد میگیره و استرس شبانه روز باهامه، امروز ساعتها دست چپم و قلبم درد می کرد...