2777
2789

همییییشه من و با جاریم مقایسه میکرد 

جاریم خیلی خوشگله البته منم خوبه قیافم زشت نیستم ولی اون مثل عروسکه 

چون اون خوشگلع هم احترامش رو داره هم خیلی تحویلش میگیره

ولی من نه هر وقت جاریم هست ضایم میکنه یا اصلا باهام حرف نمیزنه و خیلی جاریم رو تحویل میگیره

من خیلی احساس شکست میکنم البته حوصله ندارم بنویسم از حرفا و کارای زشتش در حضور جاریم که لهم کرده

ما فقط دوتا جاری هستیم 

اون از من کوچیکتره 

منم غریبم ولی خیلی خانواده با اصالتی دارم و خودم استاد دانشگاه بودم قبلا خیلی هم بهشون احترام میزارم ولی خیلی قلبم میشکنه واقعا تباه شدم 

حتنا تو ازدواجتون دقت کنید که خانوادا خواهانتون باشه وگرنه تا آخر حس نفرت رو ازشون میگیرید ...و تو خودتون هزار بار میشکنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به خاطر خوشگلی جاریت احترامشو داره خیلی مرد بی.ش.رفیه .خوشحال باش و ازش فاصله بگیر

دقیقا بخاطر همینه واقعا زیبایی یکجور امتیازه بعضی وقتا انقور قلبگ مچاله میشه مبگم یعنی ظاهر در این حد مهمه....ولی باور کن من زشت نیستما ...ولی سلیقه اون نیستم 

دقیقا بخاطر همینه واقعا زیبایی یکجور امتیازه بعضی وقتا انقور قلبگ مچاله میشه مبگم یعنی ظاهر در این ح ...

قرار نیست سلیقه اون باشی .اون کسی نیست

سالی یه بار ببینیش کافیه.دور و برش نباش اعتماد به نفست پایین میاد

من یک هفته بعد عروسی مادر شوهرم گفت خواهرت خیلی بهتر و اجتماعی تر از تو بود، از اون روز قطع رابطه ی کاملم و داغ به دلش کذاشتم یکبار حتی بیاد خونه پسرش!!چطور با اینجور افراد رفت و امد دارید؟