2777
2789
عنوان

پسرم بستری شد

647 بازدید | 25 پست

بچه ها عصر تاپیک زدم گفتم چند روزه پسرم دل درد داره ولی می‌ترسه

دیگه بردمش سنو گفت مشکوکه به آپاندیس اما طحال هم خیلی بزرگه نامه دادن آوردم بیمارستان آزمایش داده منتظرم جواب بیاد گفتن ۲ساعت دیگه

الان این موقع هم فقط کار آموزان هستن از هرکسی میپرسم یه چیزی میگه

مگه تو سنو مشخص نمیشه آپاندیس هست یا نه؟

بعد چرا گفتن بستری بشه هنوز که جواب آزمایش نیومده که

نگرانم گیج شدم بچه ها با دلهای پاکتون برام دعا کنید طفلی بچم آنقدر ترسیده رنگش شده مثل گچ

از خون دادن حالش بد شد الآنم یه سرم زدن رفتن

میگم کاش اول جواب آزمایش اومده بود بعد بستری میکردن میگن خانم ما بهتر میدونیم یا شما؟

اصلا نمیشه حرف زد 

الان آنقدر کنارش نشستم ارومش کردم خوابید ولی همش هذیون میگه خیلی سخته تنها بودن لعنت بر بیکسی

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

نميدونم چیه مشکل سر در نمیارم من 

ولی کاری که از دستم بر میاد برای حال خوبش 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درک میکنم مادر تو بیمارستان بی کسی رو انشالله که خوب میشه اون بستری موقعت تا جواب آزمایش ها بیاد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نميدونم چیه مشکل سر در نمیارم من ولی کاری که از دستم بر میاد برای حال خوبش بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَن ...

قربون محبتت

ان‌شاالله که زودتر با جال خوب ترخیص بشه

کاش سرگرمش کنی

با گوشی فیلم ببینید، بازی کنید 

با تخت های دیگه دوست بشید

بیمارستان بودن خیلی سخته، ولی به روی بچه نیار

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ان‌شاالله که زودتر با جال خوب ترخیص بشهکاش سرگرمش کنیبا گوشی فیلم ببینید، بازی کنید با تخت های دیگه ...

تو بخش اورژانس هست

همه خواب هستن ناله میکنن 

تا بچم یه کم می‌خوابه یهو یکی رو با جیغ و سر و صدا میارن پرسنل بیشتر صدا میدن تختا رو میکوبن تو دیوار

یه اوضاعی هست

اینکه میگن الهی آدم سر و کارش به بیمارستان نیفته اینه

قربون محبتت

خدانکنه سلامت باشید عزیزم انشالله به امید هیچی نیست بد به دلت راه نده 

نذر کن هیچی نباشه به نیت آقا ابوالفضل العباس ۴ بسته نمک بدی بیرون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖