2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو شهر ما گرم خونه هست براشون

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خنده که نه بگو درد خنده فقط اونایی که میگن درامدشون از اشغال جمع کردن زیاده

همش دارم مینوسم و پاک میکنم موندم چی بگم بهشون

اینا فقط شکل آدمن 

ولی بویی نبردن از آدمیت

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

الهی بمیرم براشون 😭

چیکار میتونیم بکنیم😭😭

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

خودمون تو ایرانمون خیلی غصه داریم تو نمیحاد غصه کشور دیگه ایی رو بخوری

امشب اصلا حوصله ندارم 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

خودمون تو ایرانمون خیلی غصه داریم تو نمیحاد غصه کشور دیگه ایی رو بخوری

اونا هم آدمن چه فرقی دارند

من دلم واسه همه ی بی پناهان میسوزه

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

همش دارم مینوسم و پاک میکنم موندم چی بگم بهشوناینا فقط شکل آدمن ولی بویی نبردن از آدمیت

بیخیال خواهر دنیا به این آدمها هم نیاز داره دیگه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

یکی هم الان تو خونه ۳۵۰ متریش‌ نشسته پیش شوفاژ داره با ایفونش ریلز میبینه

ب هر حال خودش یا پدرش زحمت کشیدن 

نکه برن معتاد بشن بعد کارتن خواب بشن 

کاربر تعلیقی چون فقط گفتم سیب زمینی کیلو ۶۰ تومن شده یادم نبود هنوز کیلو ۶ هزاره 😂😂

حالا چرا گریه؟؟؟ من هروقت می بینمشون فکر میکنم اینا یه دختر بدبخت یا یه زن بیچاره داشتن که بخاطر اعت ...

یکی هست تو محلمون کل محل مال این بوده همه رو سر قمار باخته حتی زن بچشو الانم کارتن خوابه دل سوزوندن ندارا

کاربر تعلیقی چون فقط گفتم سیب زمینی کیلو ۶۰ تومن شده یادم نبود هنوز کیلو ۶ هزاره 😂😂

گریه؟؟؟؟ ؟ طرف انتخاب خودش این بوده جوری زندگی کنه که حتی وجودش برای خانوادش هم بی اهمیت باشه ! 

این نشون دهنده ی قلب ساده و بی آلایش شماست اما انتخاب های هر آدمی اون رو به جایگاهش میرسونه انتخاب اون ها هم درگیر شدن با اعتیاد بوده! 

بهتره برای انسان هایی دل بسوزونیم که با وجود این شرایط سخت مرد و مردونه دارن کار میکنن برای یه لقمه حلال و آرامش خودشون و خانوادشون رو فدای لذت زود گذر مواد و... نکردن

کارگر هایی که از صبح تا شب تو سرما جون کندن تا خانوادشون تو جای گرم استراحت کنن