2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا هم بهشون میدن؟

حتما میدند نذورات مردم رو قبول میکنند و حتنا خیرین وخود شهرداری هم کمک میکنه من چند روز پیش اتفاقی از اونجا رد میشدم دیدم بنر زدند اصلا یه حس خوبی پیدا کردم کاش توهمه شهرها در مسجدها به روی بی خانمانها باز بشه اینطوری خدا هم راضی تره 

وای اره خیلی ناراحت کنندس، هم کارتن خوابها هم حیوونا.کاش میتونستیم یه جوری کمک کنیم🥺

یکی از آرزوهام اینه بهشون خونه بسازم 

با جایی برای کار مثل تولیدی و...

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

حالا چرا گریه؟؟؟ من هروقت می بینمشون فکر میکنم اینا یه دختر بدبخت یا یه زن بیچاره داشتن که بخاطر اعت ...

من هم دلم برا خودشون میسوزه هم برا خانوادشون

میگم یعنی قبلا چیکاره بوده؟  چرا اینجوری شده؟  حانوادش الان ازش بیخبرن چیکار میکنن و... 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
تو اصفهان توی مسجد قباد اسکانشون دادند تهران هم که گرمخانه داره شهرهای دیگه رو نمیدونم بلاخره اینها ...

اره حرم خمینی کلی گرمخونه داره🥺

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

گریه برای اونایی ک دارن با فثر دست و پنجه نرم میکنن. ن کارتن خوابا. چون اکثر این کارتون خوابا زباله گردن و با همون زباله گردی درماد خوبی دارن و خودشون دوست دارن ایتجوری باشن.

معتادها هم ک باز خودشون خواستن ب این روز بیوفتن. 

اما اونایی ک با هزار بدبختی میجنگن و باز لنگ نون شبن گریه داره ب حالشون