2777
2789

ولی پول اش رو ندارم راستش یه ذره هم میترسم از اینکه فقط خودم تنها خونه اجاره کنم و توش بمونم حس میکنم امن نیست در عین حال از خانوادم خسته شدم دیگه نمیخوام پیششون باشم. حتی صداشون هم رو مخمه. از ازدواج هم بدم میاد. راهی نیست

شغلت چیه ؟ درامد داری؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه 

الان دیدم ۲۰ سالته

دیر اومدی نخواه زود بری😂

همچین گفتی خسته سدم گفتم ۳۵ سالته

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

پانسیون هایی هست که مثل خوابگاه با چند تفر تو یه اتاق زندگی میکنید 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
واییی منمممممممممممولی نه پولشو دارم نه اجازشو😑اابت مشکل اصلی پوله به درامد برسم مستقل شم دیگ اجازه ...

درآمد هر چی هم باشه باز برا اجاره خونه کمه حس میکنم از پس خرج بر نمیام ولی واقعا دلم میخواد خودم باشم و خودممم 

چرا مگه خانوادت چکارمیکنن خواهر

هر روز دعوا داریم تو خونه. مامانم خیلی غر میزنه و کلا همه رو اعصابن یه داداش بزرگتر هم دارم که ازدواج نمیکنه و چسبیده تو خونه فقط حرصمون میده. 

اوه الان دیدم ۲۰ سالتهدیر اومدی نخواه زود بری😂همچین گفتی خسته سدم گفتم ۳۵ سالته

😭😂 جون به لب شدم واقعا چند ساله که همش با خودم میگم میخوام فقط ول کنم برممم