2777
2789
عنوان

شوهرم نبردم خونشون

1411 بازدید | 86 پست

امروز همه خاهر برادرا خونه پدر شوهرم جمع بودن

ولی نامزدم من رو نبرد وقتی بهش گفتم چرا

گفت باهات سر سنگینن خوشم نمیاد جلوت خجالت میکشم

چیکار کنم زورکی که نرفتم تو خونوادشون، اونا منو عروس خودشون کردن حالا هم محل نمیزارن 

هیچ کار اشتباهی هم نکردم که بگم بخاطر اون بوده باهام بد شدن 

چیکار کنمممم😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مراسمشون خودمونی بوده و مثلا پذیرایی و غذایی در حد شما نداشتن فکر بد نکن خب بالاخره عروس جدید بخواد بیاد خیلی تدارک ها باید ببینن برای خودت هم بهتره که با دعوت و تشریفات بری 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ول کن بابا به جهنم

منم از اون اول یکی از خواهراش با من مشکل داشت

بعد از ده سال هنوز رابطمون درست نشده

منم دیگه ادم حسابش نمیکنم و باهاش سرسنگینم

بره گمشه زنیکه عقده ای.انگار ارث باباش دست منه همیشا طلبکاره

بگو بخاطر اینکه اونا احساس  راحتی نمیکنن تو باید اینطور به من بی احترامی کنی بگو شما عروس میخاستید مجبورتون نکردم که بیاید  خواستگاری، دفعه بعد هم رفتی خونشون قشنگ به مادر شوهرت گلایش رو کن بگو چرا به من زنگ نزدید مادرشوهرا باهوشن زود میگیرند