2777
2789

اونایی که خودشون بچه هاشونو بزرگ میکنن بدون کمکی از سختیاش بگین الکی نگین خیلی خوبه فقط هم خوبیشو بگید هم سختیاش

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سختی خیلی دارهخیلیخیلیاما شیرینی و اسونی های خاص خودشو هم داره

مثل بچه اول سخته یا با تجربه بچه اول خیلی راحت تر میشه ؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

برای من تا سه سال خیلی سخت بود خیلی گریه میکرد 

بعد اون خیلی باخواهرش بازی میکردن 

و وابستگی اصلن ب من نداشت و جدا می‌خوابید 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️
خیلی شیرینع اما بچه اولم دارع ضربه میبینه😕

چرا 

اول شیرینی شو بگم وقتی که باهم بازی میکنن باعم وقت میگذرونن حتی وقتی با هم پشت سر من غیبت میکنن یا به فکر هم هستن هیییییییچ چیزی تو دنیا از این برام شیرینتر نیست

سختیاش از ناسازگاری دوران کودکی تاااااا دعوا ها و حساسیتشون به خاطر اینکه میگن تو اونو از من بیشتر دوست داری و...در حالیکه مادر و مدر بنا بر اقتضای روحیه و اخلاق بجه ها باهاشون رفتار میکنه