ماجس مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 193 عنوان ای یو دی 81 بازدید | 8 پست سلامترشحات بعد از گذاشتن ای یو دی کاملا طبیعیه چرا نگرانید..فقط واکنش رحم و بدن نسبت به وجود جسم خارجیه که بعد از مدتی رفع میشه همینفقط حتما باید به دکتر بگین تا جایی که ممکنه نخشو کوتاه کنه 1403/12/08 | 23:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماجس مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 193 سلام عزیزم شما گذاشتید؟چه مارکی خوبه که به بدن بسازه؟ من نذاشتم ولی مامایی خوندم کار هم کردمبهترین مارک هورمونیش Mirena هست که 5 سال انقضا دارهولی مدل مسی
ستتتتتتتاره عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1897 من نذاشتم ولی مامایی خوندم کار هم کردمبهترین مارک هورمونیش Mirena هست که 5 سال انقضا دارهولی مدل مس ... ممنون از راهنماییت عزیزم،من خودم میتونم از داروخونه بگیرم ببرم دکتر برام بزاره؟
ماجس مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 193 مدل مسی مونالیزا خوب هستشاگه فیبروم رحم و تنبلی تخمدان نداری مسی بذار
ماجس مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 193 ممنون از راهنماییت عزیزم،من خودم میتونم از داروخونه بگیرم ببرم دکتر برام بزاره؟ بله..اول برو دکتر باهاش مشورت کن بعد میتونی بری از داروخونه بگیری
ماجس مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 193 ممنون از راهنماییت عزیزم،من خودم میتونم از داروخونه بگیرم ببرم دکتر برام بزاره؟ البته برای خانمهایی که بچه ندارن ممنوعه نمیفروشن ب این راحتی
ستتتتتتتاره عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1897 البته برای خانمهایی که بچه ندارن ممنوعه نمیفروشن ب این راحتی مرسی عزیزم نه من دوتا بچه دارم،استرس بارداری منو دیوونه کرده میخوام برم دستگاه بزارم ولی میترسم به بدنم نسازه،
ماجس مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 193 مرسی عزیزم نه من دوتا بچه دارم،استرس بارداری منو دیوونه کرده میخوام برم دستگاه بزارم ولی میترسم به ب ... نگران نباش عزیزم...ای یو دی کم خطرترین و مطمین ترین و کم خرج ترین راههفقط این کاری که بهش میگن جلوگیری طبیعی اصلا انجام ندین..هم سردی میاره برا مرد و هم ریسکه...از نظر علمی اصلا روش جلوگیری محسوب نمیشه بیرون ریختن منی