2777
2789

اولین بار خبر مرگم امروز با دوستام رفتم کافه انقدر اذیتم کردن و مسخره بازی دراوردن و بلند بلند خندیدن که کل کافه نگاه میکردن من مرده بودم از خجالت😑

کلافه شدم خلاصه سفارش هارو اوردن و موقعی که خواستیم بریم بیرون هم چند نفر داشتن میومدن داخل هم یه سری مثل ما داشتم میرفتن بیرون و شلوغ شده بود

اینا خدا بگم چکارشون نکنه رگ بی مزه بازیشون گل کرد یکیشون وقتی دید چندنفر از روبرو دارن میان داخل

محکم بم تنه زد هلم داد منم با سر خوردم به شونه پسره قشنگ حس کردم سرم شکستتتت اونم با یه نگاهه بد و چشم غره جلو کلی ادم گفت خانوم مگه کوری منو با این هیکل نمیبینی منم عصبی شدم داد زدم ببخشید که پیشونیم خورد به دستتون اقای به ظاهر محترم.....😑

واییییی اونم شروع کرد خندیدن بعد فهمیدم از صاحبای کافه هستتت چندتا رئیس و مسئول داره انگار  ابروم رفتتتت بچه ها دوس دارم بمیرم😩😑💔

عاشق گربه ها🥺🍓❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه بعدی برو اونجا ببین واکنشش چیه

خدا کنه عاشقت شه باهم ازدواج کنید🥺😂😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

طبق فیلما الان باید عاشق میشد 

یکم فکر کن...

عاشق نشد؟😂

اسی نگران نباش جدا از شوخی

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
نههه 😩

چجوری بود طرز حرف زدنش؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بگو که طرف عاشقت شد

و مافیا بوده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

عع پس عاشقت نشد مثل فیلما؟

منم داشتم سناریو همینو تو ذهنم میچیدم😐😂

اسی مارو خفه میکنه به جا دوستاش😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.