2777
2789
عنوان

کسی از اینا خریده📷راهنمایی پلیز

315 بازدید | 17 پست

بچها میخوام از این کلاسورای شفاف بخرم ولی نمیدونم چه سایت‌ یا پیجی معتبر هست اگه کسی خریدا میشه بگید از کجا خریدید

زندگی کردن چه فایده ای داره!

با نی نی یار فامیلی ؟ عکس اومد

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوشگله

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چی چرا گلم میخوام جزوه بنویس داخلش🙂

نه کهههه،،عکس براتو اومد برای مانهههه،، تابلو نبود که حسودی کردمممم🫣

توی دیجی دیدمش، ولی نخریدم جونم،،اگه دی جی داری برو بگرد و نظراتو بخون، خیلی کمکه برای خرید، موفق باشی جونم 💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
نه کهههه،،عکس براتو اومد برای مانهههه،، تابلو نبود که حسودی کردمممم🫣توی دیجی دیدمش، ولی نخریدم جونم ...

آهان🥲😂حسودی نکن عزیز جون من نزدیک ب ربع ساعت منتظر منتشر شدن این تاپیک بودم😂چندبار قبلا هم همینجوری شده بود بعدش فهمیدم ک سایت ی ربع تا ۲۰ دقیقه بعد تاپیکایی ک عکس دارن رو منتشر میکنه الان قلقش دستم اومده

مرصی عزیزم بابت راهنماییت❤️

زندگی کردن چه فایده ای داره!