2777
2789
عنوان

مادرهای شاغل به نظرتون مامانای خوبی بودید برا بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 28 پست
گیر کردم از او طرف کارم حیفه از ای طرف پسرم گناه داره

اگر صرفا خونه دار بشی ممکنه خودت در آینده سرخورده بشی و تو روحیات خودت و رفتار با بچه ات تاثیر بذاره و شرایط بدتر از شرایط موجود بشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ممکن چند تربیتی هم شده باشه کارت تموم میشه برو دنبالش یه روتین براش درست کن حتما هم تراپی کودکان ...

اره درسته تحت تاثیر تربیت های مختلفه مثلاً اونا خیلی بش بها میدن تنها نوه پسریشون هست هر خواسته ای داره بر آورده میکنن خودم سختگیرم زیرربار حرف من نمیره

اره درسته تحت تاثیر تربیت های مختلفه مثلاً اونا خیلی بش بها میدن تنها نوه پسریشون هست هر خواسته ای د ...

آره اینم هست نیاز به مشاور داری

منم تراپی میرم اصلا دارویی در کار نیست 

صحبت می‌کنن با راهکار و... کمک‌میکنن حالش بهتر شه

تو بخواهی می شود🌱

کاش بعدها بفهمه به خاطر آینده خودش هست

قطعا بزرگتر بشه متوجه میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
منم شاغلم اما بچه هام خیلی آسیب نمی بینند چون دبیرم تا ظهر که بچه ها مدرسه اند منم مدرسه ام همه با ه ...

مشکل بچه من اینه که بیشتر خونه مادربزرگه عمه هاش خیلی لوسش کردن نوه های دیگش هم میان سر به سرش می‌زارن خیلی

اون تایمی که پیش هم هستین رو سعی کن باهاش بازی کنی با هم خوش بگذرونین

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

منم مجبورم تحت فشارش بزارم ببینم راضی میشه

روانشناس و درمانگر دارو نمیده،یه جلسه خودش باهات بیاد ببینه ک در قالب بازی ب بچه راهکار ترک اضطراب میده،مثلا در قالب بازی ب بچه من میگفت با خودت بگو اینا واقعی نیست،شما هم چه شاغل باشی و چه نباشی باید بچت تراپی بره،حالا من ک خانه دارم بچم اضطراب نگرفته ینی؟چه ربطی داره اخه؟مهم اینکه چه شما ک شاغلی و چه ما ک خانه داریم اضطراب بچمون رو درمان کنیم و بی تفاوت نباشیم