2777
2789

خاک توسرم واقعا که اینقدرررر بی عرضم 

یک و نیم‌سال پیش مث خر تلاش کردم ۳۰ کیلو کم کردم بعد زایمانم .بعدشم رعایت کردم خوب موندم تو این یه سال و نیم ولی الان سه جهار ماهه دوباره رژیم شکستم قرص لووتیروکسینم ترک کردم فک کردم تیروئیدم خوب شده ولی انگهر نشده بود خیلی خیلی چاق شدم ۶۵ بودم الان وزن کردم شدم ۷۵😭😭💔

خاک توسرم که انقد بی عرضم و خاک کو اقبالم که با غذا خوردن معمولی انقد چاق میشم 

بخدا پرخور نیستم شااااید دوهفته یبار فست فود بخورم ماهی یبار یه کیک بخورم .چایی تلخ میخورم برنج بدون روغن میخورم همییییشه چیپس و پفک و این چیزا دوساله لب نزدم نوشابه دوساله نخوردم .نمیدونم این چه ظلمیه آخه درحق من شده هیچیم مث آدمیزاد نیست هیچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون فست فود رو زیاد میخوری. دو هفته یه بار زیاده. اما خوب شما مشکلت از خوردن نیست. تیروئید چیزی نیست که خوب بشه باید تا آخر عمر کنترل کنی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

عزیزم غصه نخور از فردا جدی تر شروع کن .فکر میکنی کم مبخوری ریزه خواری داری حتما.از فردادصبح هرچی می خوری یادداشت کن متوجه میشی .منم دقیقاازر۶۵ به ۷۵ رسیدم .از فردا رژیم میکیرم تادعید زیرر۷۰ بیام.من واقعاخوش اشتهام و شام و نهار و صبحونه رو بدون ترس و رعایت میخورم ولی دیدم دوستام رو که میگن ما هیچی نمیخوریم و چاق میشیم که وافعا اونها به چششون نمیاد وگرنه ماشالله از منم بیشتر میخورن.

چرا ناشکری میکنیواژه های منفی ضرر به خودت هستاون قرصی هم که گفتی دوباره شروع کنسرخود قطع نکنو اینکه ...

بخدا خسته شدم انقد گشنگی کشیدم اخه چه درد بی درمونیع 

مث آدم غذا میخورم بازم باید یه اندام درست نداشته باشم 

بخدا خسته شدم انقد گشنگی کشیدم اخه چه درد بی درمونیع مث آدم غذا میخورم بازم باید یه اندام درست نداشت ...

زیر نظر دکتر تغذیه رژیم بگیر که اصولی باشه و تیروییدت هم حتما ازمایش مجدد بگیر و در صورت نیاز قرص بخور.