2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه

136 بازدید | 15 پست

خانما خواب دیدم یه جایی بودم که همه جاش زعفرون کاشته بودن یه گوشه ای نشسته بودم یه اقایی اومد که فقط پاهاشو میدیدم یهو یه جعبه ای بهم داد و رفت وقتی جعبه رو باز کردم دیدم یه نوزاد پسر چشم رنگی تو جعبه اس هی یه صدایی بهم میگفت تو پسر نداری اینو جای پسرت بزرگش کن بعد شوهرمو دوتا دخترام اومدن اونا بدون اینکه سوالی ازم بپرسن بچه رو بغل کردن و باهاش بازی کردن منم برای شوهرم توضیح میدادم که چی شده و بچه از کجا اومده که یهو از خاب بیدار شدم به نطرتون تعبیرش چی میتونه باشه نکنه نا خواسته باردار بشم😭😭😭😭😭

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

حالا فکرم مشغوله تو سایت تعبیر خابم رفتم چیزی عایدم نشد کسی بوده همچین خوابی ببینه 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خواب جالبی . من قبل بارداری خواب بچه گربه دیدم چند بار زنگ زدم از یه خانومی پرسیدم گفت به سلامتی باردار میشی و شدم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
چه خواب جالبی . من قبل بارداری خواب بچه گربه دیدم چند بار زنگ زدم از یه خانومی پرسیدم گفت به سلامتی ...

اخه من بچه دومم خدا خواسته بوده اصلا دوست ندارم تعبیر این خوابم بارداری باشع😭😭😭😭

اخه من بچه دومم خدا خواسته بوده اصلا دوست ندارم تعبیر این خوابم بارداری باشع😭😭😭😭

اهان پس نمیخوای . پس خدا کنه نباشی. خب مواظب باش که همش تو استرس حاملگی نباشی

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

هر خوابي تعبير نداره.و تعبير خواب هم به عوامل مختلف بستگي داره.شايد فكرتون قبلن مشغول اين قضيه بوده تو خواب ديدين....من چند بار خواب ديدم كه نوزاد دارم، وهيچوقت هم تعبير نشده.شايد ترسها و يا آرزوهاتون به اين شكل در خواب تجلي پيدا كرده.ولي زعفران رو بزارين به پاي بركت و ثروت و شادي.انشالله

خودم قرص و ایودی بهم نمیسازه شوهرمم با روشهای جلوگیری مردونه موافق نیس فعلا طبیعی هستیم 

هر خوابي تعبير نداره.و تعبير خواب هم به عوامل مختلف بستگي داره.شايد فكرتون قبلن مشغول اين قضيه بوده ...

خدا کنه تعبیر نداشته باشه اخه واقعا سر این دوتا بچه ام هم خودم اذیت شدم هم بچه هام .پشت سر هم گیرم اومدن واقعا اعصابی برام نمونده شایدم شما راست میگی ترسش باهامه و خواب می بینم

چرا دوس نداری باردار باشی عزیزم؟

اخه دوتا بچه پشت سر هم دارم تازه اینا دارن از اب و گل در میان از لحاظ روحی و جسمی واقعا خسته ام و انرژی واسم نمونده