2777
2789
عنوان

تجربه اشتباه به علت خطای سونوگرافی

472 بازدید | 26 پست

با سلام 

دوستان تا حالا شده سونوگرافی در مورد سن جنین و توقف رشد جنین به کسی اشتباه گفته باشه؟از تجربیات خودتون و آشناها تون بگید 

من سونوگرافی بهم گفته رشد جنین در شش هفته متوقف شده و فقط یک روز رشد کرده بعد از شش هفته کامل الان حس میکنم هفته قبلش بهم اشتباه گفته و هفته قبل ۵هفته بودم تا حالا تجربه همچنین اشتباهی داشتید؟قراره هفته بعد برم یه جای قوی تر سونو 

خدایا راضیم به رضایت خیر و صلاحت رو برام مقدر کن 🤍

۶ هفته ک سن بارداری خیلی پایینه

واسه تشکیل قلب هم زوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا از آشناها تا ماه آخر جنسیت رو یه چیز دیگه سونو بهشون گفته بود، و سیسمونی هم طبق جنسیتی که سونو گفته بود تهیه کردن.

پس احتمال خطای سونوگراف هست، البته ندیدم کسی تجربه مشابه شما داشته باشه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

۶ هفته ک سن بارداری خیلی پایینهواسه تشکیل قلب هم زوده

دکتر از خدا بی خبرم برام سونو نوشت با اولین مراجعه و تیتر بنای مثبت رفتم سونو گفت ۶هفته و صفر روزی هنوز برای تشکیل قلب زوده و صداش نمیاد اما آزمایش بتام خوب بود و بعد چهار روز بتام شد 1000 حالا دیروز که هشت روز از سونو اول گذشته بود بازم سونو دادم گفت خانوم شش هفته و یک روزه و ضربان رو فعلا نمیشنوم گفتم به سونو آقای دکتر من 8روز قبل اومدم گفتی 6هفته و صفر روز گفت پس جنینت فقط یک روز رشد کرده و باید سقطش کنی اما من اصلا خونریزی و درد ندارم حتی😭😭😭دکترم رو عوض کردم بهم یک هفته فرصت داده که بعدش آزمایش  تیتر بتا و سونپ رو تکرار کنم که ببینیم پیشرفتی داشتم اگه نه میگن باید سقطش کنی 

آره عزیزم سونوگرافی ها خیلی خیلی خطا میکنن انقدر زود رفتن اشتباهه یکم صبر کن بعد برو

دکتر از خدا بی خبرم برام سونو نوشت با اولین مراجعه و تیتر بنای مثبت رفتم سونو گفت ۶هفته و صفر روزی هنوز برای تشکیل قلب زوده و صداش نمیاد اما آزمایش بتام خوب بود و بعد چهار روز بتام شد 1000 حالا دیروز که هشت روز از سونو اول گذشته بود بازم سونو دادم گفت خانوم شش هفته و یک روزه و ضربان رو فعلا نمیشنوم گفتم به سونو آقای دکتر من 8روز قبل اومدم گفتی 6هفته و صفر روز گفت پس جنینت فقط یک روز رشد کرده و باید سقطش کنی اما من اصلا خونریزی و درد ندارم حتی😭😭😭دکترم رو عوض کردم بهم یک هفته فرصت داده که بعدش آزمایش تیتر بتا و سونپ رو تکرار کنم که ببینیم پیشرفتی داشتم اگه نه میگن باید سقطش کنی

دوتا از آشناها تا ماه آخر جنسیت رو یه چیز دیگه سونو بهشون گفته بود، و سیسمونی هم طبق جنسیتی که سونو ...

دکتر از خدا بی خبرم برام سونو نوشت با اولین مراجعه و تیتر بنای مثبت رفتم سونو گفت ۶هفته و صفر روزی هنوز برای تشکیل قلب زوده و صداش نمیاد اما آزمایش بتام خوب بود و بعد چهار روز بتام شد 1000 حالا دیروز که هشت روز از سونو اول گذشته بود بازم سونو دادم گفت خانوم شش هفته و یک روزه و ضربان رو فعلا نمیشنوم گفتم به سونو آقای دکتر من 8روز قبل اومدم گفتی 6هفته و صفر روز گفت پس جنینت فقط یک روز رشد کرده و باید سقطش کنی اما من اصلا خونریزی و درد ندارم حتی😭😭😭دکترم رو عوض کردم بهم یک هفته فرصت داده که بعدش آزمایش  تیتر بتا و سونپ رو تکرار کنم که ببینیم پیشرفتی داشتم اگه نه میگن باید سقطش کنی

دکتر از خدا بی خبرم برام سونو نوشت با اولین مراجعه و تیتر بنای مثبت رفتم سونو گفت ۶هفته و صفر روزی ه ...

اینقدر عجله نکن

چند تا دکتر دیگه برو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دکتر از خدا بی خبرم برام سونو نوشت با اولین مراجعه و تیتر بنای مثبت رفتم سونو گفت ۶هفته و صفر روزی ه ...

ببین دکتر من گفت ،اگه قلب جنین تشکیل نشه، بدنت بهش واکنش نشون میده حمله میکنه و سقط اتفاق میفته، اینطوری ک دکتر تو گفته اگه قلب تشکیل نشده باشه خود بدنت سقطش میکنه، نیازی نیست تو از بین ببری، پس،فعلا صبر کن ، و مهلت بده، انشاالله ک هر چی خدا بخواد

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

ببین دکتر من گفت ،اگه قلب جنین تشکیل نشه، بدنت بهش واکنش نشون میده حمله میکنه و سقط اتفاق میفته، این ...

پناه بر فاطمه زهرا من حتی لکه بینی هم ندارم

اصلا استرس نداشته باش و نگران نباش و آرامش داشته باش

من خودمم اصلا اصلا به دکترا و سونوگراف ها اعتماد ندارم 

اول از همه به خدا توکل کن و بسپر به خودش و دعا کن همیشه برای سلامتی خودت و بچه ت و هرچیز دیگه ای

بعدشم به حرف این دکترا گوش نده خیلی دکترا بیشتر بلدن بترسونن تا اینکه همراه باشن تو این دوران

و اینکه خیلی زود سونو نرو قشنگ بزار طبق این سونوی دوم ده هفته بشی بعدش برو قلب تا ۱۰هفته هم ممکنه صداش شنیده نشه

بعدش اینکه سونو تحقیق کن یه جای خوب برو جای معروف و خوب که کمترین خطارو داشته باشه

و بعد اینکه سعی کن چیزای مقوی جنین و قلبش رو بخوری مثل خوردن میوه به، بو کردن گلاب و...

انشاالله که بهترین اتفاقا واست میفته عزیزم نگران هیچی نباش

ببین دکتر من گفت ،اگه قلب جنین تشکیل نشه، بدنت بهش واکنش نشون میده حمله میکنه و سقط اتفاق میفته، این ...

حتی با استفاده از شیاف و امپول پروژسترون بازم بدن سعی میکنه دفعش کنه؟

منم ۶ هفته ام خیلی خیلی استرس دارم

بارداری پوچ خیلی زیاد شده 

عزیزم برای سقط هیچوقت دیر نیست دکترت رو عوض کن سونو دیگه برو به این راحتی تصمیم نگیر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اصلا استرس نداشته باش و نگران نباش و آرامش داشته باشمن خودمم اصلا اصلا به دکترا و سونوگراف ها اعتماد ...

مرسی عزیز دلم خیلی ممنونم بابت حرفایی قشنگت الهی همیشه دلت شاد باشه