2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پر کردی روغن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سرخ زیاد میکنم رو حرارت کم سبزیشا

تاحدی که احساس میکنید داره میسوزه

رب تصلا نمیزنید سبزی زیاد میزنید

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
جدی خوب میشه؟من چندباره میخوام بزنم میترسمفقط تو مرغ میریزم واقعا محشر میشه

خیلی خوب میشه من شنیده بودم اما امتحان نکردم و اون روز مهمون داشتم ترسیدم بریزم و خراب بشه جلو مهمون هام 

اما دفعه بعد که برای خودمون درست کردم اندازه یک قاشق ریختم دیدم خوب می‌کنه ( من اخرای پختم هم یک قاشق جعفری خشک میریزم) 

اما وقتی از رب انار استفاده کردی حواست باشه زیاد ترش نکنی 

اگه از لیمو یا آبلیمو استفاده می‌کنی 

آبلیمو تو کمتر کن که رب انار اضافه می‌کنی زیادی ترش نشه 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

آره اسفناجم داشت تقریبا دوساعت با حرارت خیلی کم اول بزار آب سبزی بکشه بعد روغن زیرشم کم کنی آخر دست ...

سبزیو همون اول کاری سرخ میکنی بعد لوبیا میندازی باهم میپزن یا چطوری

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
به به عالی شده چطوری پحتی روغن داده

پیاز و دنبه چرخ شده را سرخ کنید گوشت تفت بدید لوبیا بریزید تفت بدید ادویه بزنید آب جوش بریزید بزارید قول بخوره 

سبزی را تو ماهیتابه بزارید حرارت متوسط آبش بکشه بعد روغن بزنید حرارت کم سرخ کنید جوری که نسوزه خشک بشه باید حالت نرم پیدا کنه رنگ سبزی عوض بشه بعد ادویه بزنید بریزید تو قابلمه ۷الی ۸ساعت کم کم جوش بزنه بعدم لیمو عمانی