2777
2789
عنوان

خودکشی

94 بازدید | 16 پست

توروخدا بگید چیکارکنم،چرا بدبختیای من تمومی نداره،من کلا یه برادر کوچیکترازخودم دارم همیشه با خانواده مشکل داشته الانم زنگ زد که خدافظی کنه میخواد خودکشی کنه😭😭😭من چیکار از دستم برنیاد یباردیگم خودکشی کرده بود نجاتش دادن چرا این فکراز سرش نمیره بیرون چرا نمیره سریه کاری کاسب بشه چرا همش پی این چیزاس ای خدا😭عید یعنی قراره عزادارباشیم هرتلفنی بهم زنگ میزنه بدنم میلرزه ک خبر بدی نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرت یه دردی داره که راه چاره ای براش نمیبینه تو که میگی انقدر بهش اهمیت میدی زودتر پیگیری میکردین ...

خدا سر کسی نیاره بخدا ادم میگه مگه چیشده که این تصمیمو گرفته،بچه ناخلف خیییییلی امتحان سختیه که والدینم و من دچارش شدیم خدا برا هیچکس نخواد خیلی سخته

دوست داره ببینیشحسابش کنیوگرنه کسی که تصمیمش قطعی باشه به هیچکی هیچی نمیگه

این حرفتون درست نیست

خود روانشناسان میگن 

هرکس میگه میخام خودکشی کنم قطعا چندین بار بالا پایین کرده تو فکرش اینو

نگفتم نصیحتش کنی ببین دردش چیه و براش دنبال چاره باشین

میگه چرا ب حرف من گوش نمیدین بذارید هرشب عرق بخورم سیگاربکشم چاقو بکشم،الانم زندانیه تو مرخصیه...زندگی ما خیلی سخته قضاوت نمیشه کرد

خدا سر کسی نیاره بخدا ادم میگه مگه چیشده که این تصمیمو گرفته،بچه ناخلف خیییییلی امتحان سختیه که والد ...

اون ناخلف نیست فقط درد و رنجی داره که پیگیری نشده و الان شدید شده چقدر میگیم بچه هاتونو از بچگی همینجوری ول نکنین به جسم و روحشون رسیدگی کنین کار از کار نگذره