2777
2789

حالم خیلی بده اگه میشه کمکم کنین واقعا لطف کردین 

من دوروز پیش تاپیک زدم که خواهرزاده ام عجیب شده و رو دستاش زخمیه و این حرفا خیلی حواسم بهش بود امروز دوستش و خواهرزاده ام قرار بود باهم وقت بگذرونن چون تولد خواهرزاده ام چند وقت پیش بود منم قبول کردم اینا که برگشتن دوستش گفت خیلی خسته ام میشه اینجا بیست دقیقه اینا بشینم بعد برم خونه؟ منم گفتم باشه تو این فاصله خواهرزاده ام رفت حموم عادت داره از بیرون میاد بره دوش بگیره منم از دوستش داشتم پذیرایی میکردم که گفت خاله یچیزی بگم قول میدی به کسی نگی من گفتم منم گفتم بگو اره گفتش که ( اسم خواهرزاده ام ) اخیرا خیلی حالش بده و همش فکر خودکشی و اینجور داستانا افتاده چندباری هم تو مدرسه بهم گفته که میخواد خودکشی کنه منم که دیگه هیچی فشارم افتاد و دوستش بدبخت برام اب قند اورد قبل از این که خواهرزاده ام از حموم بیاد سریع رفت نشد دیگه باهاش حرف بزنم.. 

میشه بگین چیکار کنم به نظرتون؟ 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانشناس مشاوره بگیر اینجا جواب قطعی نمیتونی بگیری

اون کمک میکنه که چیکار کنی

با مامانش اگه میتونی در میون بزار

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

ببین دلیلش چیهچه شبایی که با خودم میگفتم خدایا یکی از در این اتاق بیاد تو حال منو صادقانه بپرسه

خیلی باهاش حرف زدم همش میگه هیچی چیزی نیست و اصلا انکار میکنه حالش بده... 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

روانشناس مشاوره بگیر اینجا جواب قطعی نمیتونی بگیریاون کمک میکنه که چیکار کنیبا مامانش اگه میتونی در ...

مشاوره و روان شناس نمیتونم مشکل مالی داریم یسریا تو تاپیک قبلیم درباره مشاوره تلفنی گفتن ولی اصلا نمیشه چون وقتی من خونه ام اونم خونس 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

سعی کن بهش خیلی نزدیک بشی بهش محبت کنی بهت خودش میگه.

باید جهان را بهتر از آنچه تحویل گرفته‌ای تحویل بدهی٬خواه با فرزندی خوب یا باغچه‌ای سرسبز؛اگر فقط یک نفر با بودن تو ساده‌تر نفس کشید، یعنی تو موفق شده‌ای ...🤍🌱

چقدر سن سختیتلفن رایگان۱۴۸۰با خط ثابت زنگ بزن حتما تا ۱۱شب هستن

خودش هم تو خونس اگه بفهمه بدتر میکنه میشناسمش الان هیچی شاید نگه ولی بی اعتماد میشه بهم 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

خیلی باهاش حرف زدم همش میگه هیچی چیزی نیست و اصلا انکار میکنه حالش بده...

حتما یا موضوعیه که بهتون اعتماد نداره یا میگه چرا بگم وقتی درکم نمیکنن

برو یجوری از دوستش بپرس هر طور شده کمکش کن ولی اگه قراره زوری بهش محبت کنی دوروز بعد خسته شی ولش کنی ترخودا از اولی نرو سراغش این خیلیییی بدتره