2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😍 یه توضیحی چیزی ،بعد اینکه لطفا نگو برو گوگل سرچ کن وگرنه شما تو گوگل تاپیک می‌زدی😃😌

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

عزیزم😍 یه توضیحی چیزی ،بعد اینکه لطفا نگو برو گوگل سرچ کن وگرنه شما تو گوگل تاپیک می‌زدی😃😌

ایموشن کد چیست ؟

Emotion Code یک روش قدرتمند برای یافتن و آزادسازی احساسات منفی به دام افتاده‌ای است که از طریق تمایل ضمیر ناخودآگاه ما برای محافظت از ما در برابر رنج های بعدی در بدن ذخیره شده است. احساساتی که عمیقا بر کیفیت زندگی ما تأثیر می‌گذارد.

هر انسانی در مسیر زندگی‌اش بارها دچار شکست و ناراحتی و تجربه احساسات گوناگونی شده است که او را تحت تاثیر قرار می‌دهد، بسیاری از این احساسات ناخوشایند در ذهن به درستی پردازش نمی‌شوند و بعد از تجربه شدن جایی در ناخودآگاه بیمار گیر افتاده و انرژی منفی آن روی تمام زندگی فرد تاثیرگذار است. حتی ممکن است فرد قربانی هرگز خاطراتی که در این زمینه داشته است به یاد نیاورد اما وجود این خاطرات در ناخودآگاه باعث ایجاد تنش‌های روانی و جسمی در بیمار خواهد شد. در حقیقت ایموشن کد یک روش علمی، ساده و بسیار کاربردی برای پیدا کردن این گره‌ها، انرژی‌های منفی و رهایی از آنها است.

ببين عزيزم ايموشن كد يه روش فوق العاده قوی هست كه پاكسازی احساسات منفي باهاش انجام ميدي و خيلي ازمشكلات باهاش حل ميشه من دوره كامل ايموشن كد اسلامی ديدم . وغير از پاكسازی احساسات منفي لوح هاي ديگه هم هست  ولي براي اولين بار وجلسات اول بهتره احساسات پاكسازي بشن  كه فرد مقابل سبكتر بشه وبقيه مشكلات ريشه يابي بشه واقعا عاليه. ازطريق ايموشن كد خيلي ازبيماريهاهم  درمان ميشن . اين روشي هست كه دكتر نلسون  ابداعش كرده

باشه عزيزم الان كامل توضيح ميدم

ایموشن تراپی برای نخستین بار توسط یک پزشک کایروپراکتیک دکتر بردلی نلسون ابداع شد، او در سال 2007 کتابی با مضمون ایموشن کد نگارش کرد. این پزشک معتقد است که بر هم خوردن تعادل بدن در اثر تجمع انرژی‌های منفی که ناشی از تجربه احساسات ناخوشایند و گیر افتادن این احساسات در ذهن فرد بیمار است باعث ایجاد انواع بیماری‌های روحی و حتی جسمی در فرد می‌شود. به همین دلیل است که او توانسته است در این سال ها به مشکلات جسمی و روحی افرادی که حتی دچار بیماری‌هایی چون لوپوس و سرطان بوده اند نیز پایان دهد. از آن زمان است که استفاده از تکنیک‌های ایموشن کد برای درمان بیماران در سراسر دنیا رواج بیشتری یافته است

ببين عزيزم ايموشن كد يه روش فوق العاده قوی هست كه پاكسازی احساسات منفي باهاش انجام ميدي و خيلي ازمشك ...

گلم ممنون از توضیحات♥️فقط مشکل اینه من به هیچی اعتقاد ندارم مخصوصا انرژی منفی و پاکسازی ،تو صحبتام به کار میبرم اما اعتقادی ندارم فقط انرژی مثبت و اعتقاد دارم 

در واقع اینجوری بگم از نظر من نیروی شر وجود ندارد

و هر چه هست نیروی خیر و خوبی هست 

می‌دونم قرآن و کتابهای ادیان دیگه هم در مورد نیروی شر گفتن اما 

من فقط معتقد به ذات اقدس الهی و نور و خیر هستم 

با این خوشحالم که برام توضیح دادی و برات🩷 بهترین ها رو آرزو میکنم زندگیت پر از خیر و برکت و ثروت💕💕💕💕💕

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳