2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوش ابگرم برات مناسبه حالتم بهتر میشه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خب وقتی جون نداری و بدت میاد ، برای چی میخوای بری حموم ؟ 

صبر کن فردا برو امشب یخ میکنی وسط این شرایط سرماخوردگیت بدتر میشه!

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خوب نرو بذار حالت خوب بشه من که سقط کردم دوروزه بعدش حموم هم رفتم چون از بیمارستان اومدم همه ی هیکلم نجس بود

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خوب نرو بذار حالت خوب بشه من که سقط کردم دوروزه بعدش حموم هم رفتم چون از بیمارستان اومدم همه ی هیکلم ...

اره حالم خوب نیست

البته من شش هفته بودم تو خونه افتادم خونریزی زیاد سخت نبود ولی خب...

اره حالم خوب نیستالبته من شش هفته بودم تو خونه افتادم خونریزی زیاد سخت نبود ولی خب...

من دوماه بود

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

یه دمنوش با نبات درست کن .. خوبه

ابگرمو صبح برو شب میچایی

یه سونو هم بعدش باید بدی که چیزی نمونده باشه

سقط زیادش خوب نیست برای لگن بده بعدی رو حتما زیر نظر دکتر باردار شو قبل از بارداری یه پرونده تشکیل بده چون احتمال سقط برای بچه بعدی بدون معاینه هست 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یه دمنوش با نبات درست کن .. خوبهابگرمو صبح برو شب میچایییه سونو هم بعدش باید بدی که چیزی نمونده باشه ...

ممنونم چشم صبح میرم

زیر نظر بودم دوسال.هرماه دوسه بار مراجعه کردم

شوهرم اسپرمش ضعیف بود‌واریکوسل داشت.میگم‌شاید بخاطر اونه

اولش انقدر خوشحال شدم

چون دکتر گفته بود ای یو ای یا ای وی اف

ولی خوشحالیم خیلی کوتاه بود