بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه تنها بارداری قبلی و الان حتی بچه دنیا اومد نیومد دوتا استکان برام جابه جا کنه بلکه هی زنگ میزد میگفت بیایم ناهار یا شما خونتون شوهرم میگفت نه خانومم بچه کوچیک داره سختشه ،عاخه کمک نمیکنه اصلا به بار بچه مو رو پاش نزاشته بچه ازش میترسه انقد ندیدتش، منم اصلا تف حسابش نمیکنم یه سلام خشک و خالی زنگ اصلا و ابدا حتی روز مادر کادو نخریدم شوهرم خرید کمکشم اصلا و ابدا
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
وای من مردما ینی واقعا گریه میکردم از بس بالا میاوردم معدم زخم شد خون بالا میاوردم تا هفته ۹ ایجور بودم از هفته ده بهتر شدم شکرخدا شمام بهتر میشی نه رو رد کنی
بچه چندمته
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه