2777
2789
عنوان

کتک خوردن مادرم توسط پدرم هر روز

378 بازدید | 26 پست

دوران ٤سالگیم تا ٨ سالگی سر هر موضوعی مادرم یه دعوایی با پدرم درست میکرد و بابام کمربندشو در میاورد شروع میکرد به کتک زدنش ، منم همیشه از یه گوشه نگاه میکردم و نسبت به پدرم متنفر میشدم 

تو مدرسه دوران ابتدایی نتونستم با کسی دوست صمیمی بشم فقط ینفر بود بیشتر درون گرا بودم ساعت های متعددی میخوابیدم هیچ تفریح و سفری نمیرفتیم 

از همون دوران کودکی از مردا متنفر شدم 

ینفر بهم پیشنهاد دوستی داد بهم یه حرفی زد گفت تو خیلی مودی رفتارت دوقطبیه ، با بقیه سرد برخورد میکنی بعد بخاطر همون برخورد سردت روزها خودتو تنبه میکنی گریه میکنیی

واقعا به خودکشی فک میکنم 

نمیدونم از دنیا چی میخوام 

مشاورم میگفت به دلیل دیدن تصاویر کتک زدن از مردها متنفر شدی

حتی الانم دوست صمیمی ندارم 😑🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برات یعنی منم شوهرم کتکم میزن برابچم بده؟ بعد ی سریا میگن بخاطر بچه بمون خب برابچه بمونی همچین میش بچه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بمیرم برات یعنی منم شوهرم کتکم میزن برابچم بده؟ بعد ی سریا میگن بخاطر بچه بمون خب برابچه بمونی همچین ...

یه وقتایی لازمه به خاطر بچه جدا بشی به خاطر روح و روانش 

درسته پدر و مادرش کنار هم نباشن سخته براش 

اما سخت تر میدونی چیه سخت تر اینه که تو محیط پر تنش بزرگ بشه استرسی بشه روحیش داغون بشه یه جورایی تا اخر عمرش باهاشه 

بمیرم برات یعنی منم شوهرم کتکم میزن برابچم بده؟ بعد ی سریا میگن بخاطر بچه بمون خب برابچه بمونی همچین ...

بنظرم جدا بشی بهتره 

من واقعا عذاب میکشم بخاطر هر تصمیمی ماه ها غصه میخورم یبار تا مرز خودکشی پیش رفتم تو ٢٤سالگی نصف موهام سفیده ،،، نمیتونم به هیچ مردی اعتماد کنم 

وقتی اینقدر خوب ب مشکل درونیت آگاهی داری چرا برای حلش قدمی بر نمیداری دوست من؟

سعی کن بشاش و بی خیال و پر انرژی باشی. مردم افراد این مدلی رو دوست دارن.

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده

منم بارهاشاهد کتک خوردن مامانم بودم بمیرم براش

بله بی تاثیر نیست و دیدن کتک زدن پدر تو روحیه بچه مخربه

الان که پیر شدن کلی هوای مامانمو داره اما همه میدونیم فقط به خاطر اینکه ازش مراقبت کنه هواشو داره

افسوس

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
90 درصد مثل منیهنوزم میزنه مامانتو؟

الان نه ولی چه فایده داره دقیقا اوج شکل گیری شخصیت من ، این کتک ها صورت گرفته همه فک میکنن خیلی مغرورم اما بشدت ضعف احساسات دارم 

یه وقتایی لازمه به خاطر بچه جدا بشی به خاطر روح و روانش درسته پدر و مادرش کنار هم نباشن سخته براش ام ...

خب همینو میگم منم الان تایپکاموبخون  من تموم مشکلاتو دارم توسایت میگن برای بچه بمون . خب من بچم بدون. پدر یا بدون مادر بزر گ ش خیلی بهتره تااینک همیش باترس لرز نگاه ما میکنه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️