2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلو بانک ! برو سرچ کن راجع بهش بخون! کلا با برنامه کار می‌کنه! منظورم اپلیکیشنه وگرنه تو این مملکت همه‌چی بی‌برنامه‌س!😁

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بانک مهر

اره واقعا میخواستم بگم 

البته با معدل حساب و کارکرد حساب هم هست ولی ما همینجوری الکی درخواست وام‌دادیم تو اپلیکیشن بانک مهر 

فردا صبحش ۴۰ تومن بدون ضامن و هیچی همینجوری اومد تو‌حسابم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بانک مهر هر شهری داره برو‌بانک حساب باز کن اینترنتی چرا تعاون هم میگن خوبه ولی خب خودم تازه حساب باز ...

بعد مثلا ۱۰۰تومن بذارم بعد چن وقت میتونم وام بگیرم