2777
2789
عنوان

تعبیرخواب ترسناک کیا بلدن

29 بازدید | 4 پست

من از چند سال پیش گاهی خواب یه خونه رو میبینم که بزرگ و شیکه و مال خودمونه انقدر دیگه تو خواب اون خونه رو دیدم که گاهی تا چشم باز میکنم اون خونه تو ذهنمه و نقشه خونمون یادم میره یجورایی با ذهنم عجین شده تو این خونه یه اتاقه که... 

یه اتاقه که ممنوعه هس انگار و درشو قفل زدم اما هربار تو خوابم مجبور میشم چیزی بردارم میرم تو اون اتاق و اونجا یه جن وجود داره که من نمیبینمش اما حسش میکنم مثلا یه دست برجسته از زیر لحاف رختخواب میبینم نمیدونم نشونه هایی که مشخصه جن اونجا هس و تو خوابم کاملا میدونم انگار یه جن گیر افتاده اونجا... 

تو خوابام خیلی نمیترسم ازشون اما حس خوبی هم ازینکه تو خونمون حضور دارن ندارم. انگار دلم میخواد از شرشون خلاص شم. دوبار آخر که خواب دیدم انگار جن بچه بود شایدم روح یه بچه هس حدود 10 ساله. نمیدونم گاهی میخواد چی بهم بگه ولی من تو خوابم حس خوبی ندارم و خوشم نمیاد ازش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییی این خواب برام تکرار میشه بسیااار زیاد قبلا کمتر اما اخیرا زیاد اون خونه رو میبینم. باور کنید انقد اون خونه رو دیدم که همه جاشو بلدم تو خوابم ولی نمیدونم کجاس دقیقا. اما داخل خونه رو کاملا حفظم. و انگار میخوام بیرونش کنم با ترفندای مختلف اما نمیدونم چیه و چی میخواد و چجوری؟