2777
2789
عنوان

توجه شوهر به خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 38 پست
آخه پس من چی من توجه نمی‌خواممیگه توام از داداشت بگیر

بیشترین محبت رو هر مردی باید نسبت به همسرش داشته باشه ، ولی میبینی حتی اینجا هم بعضی ها شما رو به حسادت متهم میکنن. 

پس پیش دیگران نقطه ضعف نشون نده. 

دقیقا خودشم میگه الان راه حلی داری

از دل شوهرت دربیار بگو من الکی حساس شدم حرفامو جدی نگیر 

باحرف زدن رامش کن 

وقتی ب خواهرش محبت میکنه تو هم تشویقش کن اما خیلی تابلو نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول به خواهرش توجه میکرد یا الان که میخواد طلاق بگیره اینجوری رفتار میکنه باهاش؟ 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست. 

از اول به خواهرش توجه میکرد یا الان که میخواد طلاق بگیره اینجوری رفتار میکنه باهاش؟

کلا شخصیت شوهرم مهربونه نسبت به همه ولی الان که ما اومدیم شهر دیگه خواهرش میاد شهرما میگه خواهرم اینجا غریبه محبتش بیشتر شده

کلا شخصیت شوهرم مهربونه نسبت به همه ولی الان که ما اومدیم شهر دیگه خواهرش میاد شهرما میگه خواهرم این ...

زیاد حساس نباش الان شرایط خواهرش جوریه که نیاز به حمایت داره

شوهر من اینجوری بود که برا خانوادش جون میداد مخصوصا خواهراش ولی اندازه سر سوزن به من اهمیت نمیداد😑

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست. 

زمونه بدی شده دیگه رابطه خواهروبرادر حسودی داره؟ کی از خواهر به آدم نزدیکتر؟ من با خواهرشوهرم مشکل دارم روز اول به شوهرم گفتم تو دخالت نکن هر جوری از قبل با خواهرت بودی همونجور ادامه بده دنیا هزار جوره 

بیشترین محبت رو هر مردی باید نسبت به همسرش داشته باشه ، ولی میبینی حتی اینجا هم بعضی ها شما رو به حس ...

مثلاً یه رفتاری که واقعا ناراحتم می‌کنه میرن تو اتاق ساعتی صحبت میکنند انگار نه انگار که من تو سالن تنها نشستم منم به خودم اجازه نمیدم برم میگم شاید حرفایی دارن که دوست ندارن من بشنوم