2777
2789

خلنما هرکی دورسر دخترش تویکسالگی یادشه لطفابگه دورسرتولدشم اگه یادتونه بگین لطفا. من نگرانم دورسردخترم کم باشه خودم اندازه گرفتم 43یا44 دقیق نتونستم بگیرم موقع تولد33بود

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشیدموقع تولدیادم نیس ولی الان ک یکسالشه45

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍

اگر نوزاد با وزن استاندارد به دنیا آمده باشد، به طور معمول اندازه دور سر ۳۵ سانتی‌ متر است است. در سه ماهه اول ماهی ۲ سانتی ‌متر به دور سر اضافه می شود. در سه ماهه دوم ماهی یک سانتی ‌متر و در شش ماهگی تا یک سالگی، هر ماه نیم سانتی ‌متر به دور سر اضافه می‌شود. ولی این به این معنا نیست که حتما اگر شیرخواری با اندازه دور سر ۳۵ سانتی‌ متر به دنیا آمد، در یک ماهگی اندازه دور سر به ۳۷ سانتی‌ متر برسد. به عبارت ساده‌تر در سه ماهه اول که قرار است هر ماه دو سانتی ‌متر بر دور سر افزوده شود، این عدد به علاوه یا منهای ۲، قابل قبول است. ولی اگر سرعت رشد بیش از این مقدار یا کمتر از میزانی که مطرح شد، باشد باید حتما کودک تحت نظر متخصص معاینه و بررسی شود.