2777
2789

بابام کارگره 

مثلا برا خواهرام ک ازدواج کردن هی چیز میز میخره 

در صورتی که ما خودمون اصلا وضعمون خوب نیست 

مثلا بابام چیزایی ک واجبه اول نمیخره 

برنج و روغن و گوشت اینا... 

میره همش چرت و پرت های الکی داداشم هی کارت و میبره خرج های الکی 

چجور بفهمونم بهشون درست‌ خرج کنن 

خیلی نفهمن طوری میشه ک مثل الان ناهار هیچی نداشتیم هیجی نخوردم 

پول در میاره یارانه و کمیته هم هست ولی بلد نیستن چطور خرج کنن هر چی هم میگم هیچی به هیچی یکم اقتصادی نیستن کارت ها هم نمیدن دست خودم اختیار با خودم باشه بنظرم بهتر میتونم مدیریت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان از دست ادمای نادون ، به بابات لگو اولویت با گوشت و مرغ و برنج ، اول باید تغذیه رو درست کتی اگه اضافه اومد بذاری کنار نه اینکه چرت و پرت بخری مدام غر بزن برو رو مخش خسته بشه کارت ازش بگیر خودت خرج کن 

چه کاریه

با گوشی.

از طریق لینکی میفرستن ثبت نام میکنی بعد برنامه شو دانلود میکنی 

حالا این برنامه از یوتیوب اینستا تبلیغ میگیره داخل برنامه ش میزاره ماهم با دیدنش پول درمیاریم 

تبلیغ دهنده ام بازدیدش میره بالا 

عزیزم اونا این همه سال همین شکلی گذروندن تونمیتونی تغییرشون بدی

متاسفانه منم با نظر ایشون موافقم 💔

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

با گوشی.از طریق لینکی میفرستن ثبت نام میکنی بعد برنامه شو دانلود میکنی حالا این برنامه از یوتیوب این ...

به منم معرفی میکنی 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره