2777
2789

عزیزان من پارسال یک پیج داشتم تو اینستا بعد باز بود گوشیمو چند وقت بعد عوض کردم ..الان می‌خوام همون پیج قبلیم بیاد که حداقل ببندمش نمیتونم واردش بشم خیلی واجبه شمارم همون قبلیمه هی میگه برای دسترسی کد شش رقمی فرستادیم اما هیچی نمیاد برامن 

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه داری میری تو حساب قبلیت که کد نمیخاد بفرسته با گذرواژه باید بری🤔

خب گذر نامه یادم نیست تو رو خدا کمک کنید

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
اسم پیجتو بزن بزن رو فراموش کردن گذر واژه یدونه گذرواژه جدید براش بزار میاد

میزنم میگه شماره موبایل بزنید بعد میگه کد شش رقمی  فرستادیم ک معلوم نی کجا میره

یا بزن ورود به سیستم کنونی

سیستم الانمو میاره قبلی رو می‌خوام ک نمیاره 

سیستم الانمو میاره قبلی رو می‌خوام ک نمیاره

ببین وارد شو بزن ورود به سیستم کنونی اونو که زدی نام کاربریتو وارد کن نام کاربری قبلیو کپی کن نمیدونم میدونی منظورمو بعد بزن ورود اونجا کد میفرسته