2777
2789
عزیزم کافیه خدابخواد حالا میخواستی؟

آره خب...دوس داشتم ولی مطمئن بودم تا دارو مصرف نکردم نمیگیره...بهمن پارسال سه قلوهامو توی ۶ ماه از دست داده بودم...

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برام عجیبه...آخه دکترم گفته بود بدون دارو باردار نمیشم کلا... منم واسه همین دیگه جلوگیری نداشت ...

اگه درجا اینجوری شده که مثبته،،،اگه بعد ده دقیقه بیست دقیقه رفتی سروقتش،،مثبتش کاذبه

اوکی.اخرین اقدامت چن روز پیش بود. مبارکه ایشالا به سلامتی

والا این ماه شوهرم ماموریت بود فقط یکبار...اونم وقتی تازه پاک شده بودم...😁

آره خب...دوس داشتم ولی مطمئن بودم تا دارو مصرف نکردم نمیگیره...بهمن پارسال سه قلوهامو توی ۶ ما ...

مبارکت باشه انشاا... اینبار سالم باشه وخدانگهش داره برات

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار
دکترا زیاد حرف میزنن من تنبلی تخمدان دارم تو هر دو بارداریم اولین بار اقدام باردارشدم

وای چه جالب...😍 ...سلامت باشن کوچولوهاتون

آره خب...دوس داشتم ولی مطمئن بودم تا دارو مصرف نکردم نمیگیره...بهمن پارسال سه قلوهامو توی ۶ ما ...

عزیزم انشاالله که به سلامتی ودل خوش این دورانتو بگذرونی و نی نیتو بغل کنی 

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 

دكترا حرف مفت ميزنن منم برا چك قبل از بارداري اولم رفتم دكتر زنان دعوا كرد به من گفت كيست تخمدان داري و ديگه باردار نميشي بيا لاپاراسكوپي... من نرفتم و دكترمو عوض كردم

من ماه دوم باردار شدم تازه ماه اول بلد نبودم اقدامم بموقع نبود وگرنه همونم ميشد

كلا بعضي دكترا ميترسونن كه پلو دربيارن

بارداري عزيزم

اگه درجا اینجوری شده که مثبته،،،اگه بعد ده دقیقه بیست دقیقه رفتی سروقتش،،مثبتش کاذبه

نه همون اولش اینجوری شد..💚