2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوش تا گوش گرفت ۳ و نیم؟

اره بخدااا، همین دو روز پیش رفتم، بش ی عکس نشون دادم گفتم این رنگ میخوام، بعد موهامو یاسی سفید کرده انقد دعوا کردم باش، من اصلا موهایی گ نشونش دادم کرم و عسلی بود... من گ حلالش نمیکنم

اره بخدااا، همین دو روز پیش رفتم، بش ی عکس نشون دادم گفتم این رنگ میخوام، بعد موهامو یاسی سفید کرده ...

معروف بوده لابد سالنش 

وای خیلیه سه و نیم واسه گوش تا گوش

یه جا دیگ زنگ زدم گف دو تومن 

اما اینجایی ک می‌خوام برم کارش خیلی خوبه یبارم پیشش رفتم

اما حس کردم زیاد میگه

آرایشگاه معمولی بوده لابد پرسیدین؟

رنگ و لایتش عالیه 

دیگه معمولی و غیر معمولیش چیه فرقش چیه 

دو و پونصد دیگه انگار علاوه بر رنگ و لایت پول قر و قمیش آرایشگرو ما باید بدیم 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

معروف بوده لابد سالنش وای خیلیه سه و نیم واسه گوش تا گوشیه جا دیگ زنگ زدم گف دو تومن اما اینجایی ک م ...

چقددددد پشیمونم پول شوهر بیچارم رو هدر دادم... کاش،یکم بیشتر پرس و جو کرده بودم

رنگ و لایتش عالیه دیگه معمولی و غیر معمولیش چیه فرقش چیه دو و پونصد دیگه انگار علاوه بر رنگ و لایت پ ...

فرقش تو موادی ک استفاده میکنه 

و اینکه بعد رفتن رنگساژ رنگ موها ب زردی می‌زنه یا ن 

معمولا سالن‌های بزرگ گرون میگن 

نمیدونم والا چی بگم

فرقش تو موادی ک استفاده میکنه و اینکه بعد رفتن رنگساژ رنگ موها ب زردی می‌زنه یا ن معمولا سالن‌های بز ...

نه عزیزم رنگ و لایت خیلی خوب درمیاره و موادشم خوبه و تا حالا ندیدم تغییر کنه

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

پس گوش تا گوش گفته ۱۵۰۰ اگ کارشم خوبه خیلی مناسبه قیمتش

نه عزیزم گفت ۴۰۰ تا ۵۰۰ اندازه ی مو تا شونه هام هست