2777
2789
عنوان

خوابوندن بچه بدون دخالت والدین!!!

1319 بازدید | 142 پست

سلام به همه ی مامانای گل

لطفا هر کی تو این زمینه تجربه داره کامل توضیح بده تا منم بتونم نجات پیدا کنم...

پسرم ۳ سال و ۴-۵ ماهشه، حالا بماند ک چه اشتباه بزرگی کردم از نوزادی با تکون دادم رو پا میخوابوندمش و پدر پاهای خودمو دراوردم... الان مدتهاس دیگه رو پا نمیخوابونمش شاید از اول سال ولی واسه خوابیدن حتما باید کنارش رو تخت بشینم تا حسابی وول بخوره و به در و دیوار ور بره تا بخوابه.

این روش هم خیلی صبوری میخواد و هم اینکه انرژی میبره ک الان بخاطر بارداریم سختم شده، میخوام تا قبل دنیا اومدن اون یکی، مثل بچه ی ادم خودش وقت خواب بره تو اتاقش بخوابه... 

یه ۵ ماهی تقریبا وقت دارم، اصن کلا چیکار باید بکنم؟ چجوری باید شروع کنم؟ چه روشی رو امتحان کنم؟

لطفا کسایی ک تو این زمینه تجربه دارن منو راهنمایی کنن🙏

ممنون

فقط الان با توجه به اینکه تازه خوابیده و جونم کشیده شده و دیر وقته، میرم استراحت میکنم ولی حتما میام نظراتتونو میخونم... 

چون بعضیا اعصاب ندارن تا یه نظری میزارن و میبینن طرف جواب نداده شاکی میشن ک چرا تاپیک ایجاد میکنی وقتی نیستی و فلان...😅 خواهر من به اعصابت مسلط باش شاید بنده خدا رفته اصن دستشویی😁...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم ۲/۵سالشه..باید تکون بدم بخوابه..فلج شدم ها..یعنی ب ا س ن م تخت شده😥😣

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عادتش بده به كتاب يا قصه

وقتی براش کتاب و قصه میخونم تازه سرحال میشه... دیگه اگرم بخواد خوابش ببره کامل خواب از سرش میپره، بعدم همون کتاب و قصه دو باید رااااحت ۶-۷ بار بخونم دهن ادم کف میکنه

تجربه شو دارم

بستگی به شخصیت بچه داره اگر بهتون وابسته ست 5 ماه کمه

از طرفی بعد از ورود بچه بعدی دوباره یه دوره ای میاد بهتون می چسبه 

من جای شما بودم میذاشتم دومی که 4 ماهه شد روی اولی کار میکردم

دنیا بهم ثابت کرد، توجه زیاد بی توجهی میاره 🌹
در طول روز خییییطلی خسته شه  تا خودش هر جا ک افتاد خوابش ببره فقط تو رو خدا بچه دومت بدنیا او ...

اصن تا به امروز نشده خودش از خستگی بیهوش شه یه گوشه، ظهرا هم نمیخوابونمش ک خسته تر شه..‌ یعنی وقتی فیلم بچه های خارجی رو میبینم ک سرپا بچهه خوابش برده اصن میگم مگه داریییم؟؟؟؟؟