2777
2789
عنوان

رانندگی جلوی شوهر

194 بازدید | 12 پست

سلام

تا حالا شده بخواین با شوهرتون بیرون برید از شوهرتون بخواین خودتون پشت فرمون بشینید؟

من به شوهرم هرچی میگم من پشت فرمون بشینم شوهرم قبول نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کنار شوهرم استرس میگیرم گند میزنم 😐🤦🏻‍♀️تکی خوب میرم

تو مسافرت وقتایی که خسته میشه یه کوچولو میده دستم  ولی در کل من زیاد سوارش نمیشم حرفه ای نیستم میزنم خرابش میکنم

حتما ماشینتون مدل بالاس

والا ما ۱۱۱داریم شوهرم خودش میگه بشین ترست بریزه بعدا ماشینو عوض کنم نمیزارم بشینی پشت فرمون😂🥴

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

به لطف شوهرم راننده شدم از هزار تا مربی برام بهتر بود انقد ک شبا چن ساعت وقت میذاشت میرفتیم یادم میداد حتی تو جاده شمال داد من رانندگی کردم خییلی بهم اعتماد بنفس داد امتحان تو شهریو بار اول قبول شدم.بعدشم همش گف ماشینو بردار تنها برو تو دیگه راننده ای چ من پیشت باشم چ نباشم دیگه تنها رفتم ترسم ریخت الان انقد حس خوبی بهم میده رانندگی 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

حتما ماشینتون مدل بالاسوالا ما ۱۱۱داریم شوهرم خودش میگه بشین ترست بریزه بعدا ماشینو عوض کنم نمیزارم ...

نه ماشینمون پرایده

منم خیلی وقت‌ها ماشین دستمه ولی وقتی دوتایی باهم میخوایم بیرون بریم میگه خودم فقط باید پشت فرمون بشینم وگرنه آبروم میره

انگار غرور داره