2777
2789
عنوان

نی نی سایت (شعبه آقایان )

798 بازدید | 85 پست

بکی از فانتزیام اینه که یه سایتی مثل نی نی سایت بود مخصوص اقایون  . مثلا این اقایونی که خون زنهاشون رو تو شیشه میکردن به خاطر مادر و خواهرشون میومدن تاپیک میزدند 

یا این اقایون عاشق پیشه که بعد از ازدواج خیانت میکنند.و.... 

کلا هر تاپیکی که تو این نی نی سایت داشتیم نقطه مقابلش رو تو اون سایت میشد پیدا کرد. 

خیلی دوست دارم بدونم با چه منطقی این کارها رو انجام میدن

امروز یکی از کاربرا میگفت شوهرش میگه زن دوم میخواد بگیره و باردارم بود واقعاااااااا دوست دارم ببینم همسر این خانوم با چه فکر و وجدانی حتی به یه همچین چیزی فکر میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی وقته سرم ب کارم گرمه اصلا فکر نمیکردم یکی از دغدغه های خانوم ها خیانت شوهراشون باشه🤔

هر دهان که بوی گل می داد دوختندش به سوزن ها/بوی گل شد گلاب و جاری گشت ز چشم ِ مستِ سوسن ها    

بيخيال بابا من و كيم با چند تا از دوستان سر اينكه چه تاپيكايي ميزنن قطع دسترسي شديم😐

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

خائن سایت بعدم میومدن با افتخار از خیانتاشون میگفتن لابد یا راه های پیشگیری از سرطان پروستات ارائه میدادن...

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
قطعا ما باید کاربری با اسم مردونه بسازیم و زیر پوستی بریم تو اون سایت     بعد هی بهمون مش ...

بگن راس میگی عکس موهای دستتو بفرست😐

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
قطعا ما باید کاربری با اسم مردونه بسازیم و زیر پوستی بریم تو اون سایت     بعد هی بهمون مش ...

خخخخخخ گزارش نمیزنن همونجا هم چادرسرمیکنن که خانما فکر کنن جمع زنونس برن داخل😂😂

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری